Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Tedirginliğe gerek yok

Tedirginliğe gerek yok

Daha henüz Reina saldırısının acısı taze iken şimdide İzmir’de  Adliye Sarayına bombalı saldırı haberi büyük üzüntü yarattı. İzmir  Emniyet Müdürlüğü son günlerde terör örgütleri DAEŞ ve PKK’nın hücre evlerine büyük baskınlar yapıyor ve çok sayıda terörist ve terörist destekçilerini gözaltına alıyordu.

 

İzmir Adliyesi önünde patlatılan bombalı aracın ardından yaşanan çatışmada Kahraman Polis Fethi Sekin teröristlerle göğüs göğse bir çatışma yaşayarak şehit olmuştur. Şehit polisimizin kahramanlığı ile büyük bir facianın da önüne geçilmiştir. Öldürülen iki teröristin yanında  bulunan silah ve cephaneler, facianın ne denli büyük olacağının da göstergesidir.

 

İki vatan evladını şehit verdiğimiz saldırının ardından artık daha dikkatli ve uyanık olmamız gereği bir kez daha bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmış oldu. Terörün nerede ve ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. O nedenle millet olarak dikkatli olmamız gerekmektedir.

 

Artık herkes teröre karşı kendince bazı tedbirler almalıdır. Terör ve teröristler konusunda emniyet güçlerimizle ortak hareket edilmeli, şüpheli şahısları emniyete ihbar etmelidir. Kimse  bu saatten sonra bana dokunmayan yılan hikayesi söylemeli. Terör çocuk, yaşlı, genç, ihtiyar ve kadın erkek demeden masum insanları katletmektedir.

 

Bu arada özellikle sosyal medyada yayınlanan görüşlere de çok dikkat edilmelidir. Kara propaganda yapmak isteyenler büyük yalanlar ve değişik söylentiler ile vatandaşlarımızı rahatsız etmekte, onları tedirginlik ve endişeye sevk etmektedir. Terörü öven ve teröre bir şekilde destek veren söylemlerde bulunanları da emniyet güçlerine haber vermeliyiz. Bu her şeyden önce bir vatandaşlık görevidir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR