Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Ne mutlu Türk’üm diyene

Ne mutlu Türk’üm diyene

2002 yılından bu güne kadar ilerleme üzerine ilerleme kaydeden, içten ve dıştan hainlerin engellemelerine rağmen 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, sözde müttefik ülkelerin desteklediği hain terör örgütlerinin eylemlerine dur demek için başlattığı “zeytin dalı” harekatında başarıdan başarıya koşmaktadır.

Bilindiği gibi terör   örgütleri ülkemizle birlikte komşu coğrafyalarda her türlü insanlık dışı girişimlerde bulunmuşlar, Güney sınırlarımız boyunca uzanacak bir terör koridoru açılmak istenmiştir. Bunun daha da ilerisinde ve üstünde, planlanmış terör devletinin inşası için yoğun gayret ve faaliyet sergilenmiştir.

 PKK’nın Suriye kolu PYD-YPG bu maksatla silahlandırılmıştır. IŞİD’le mücadele adı altında terörizm desteklenmiş, korumaya alınmış, mücavir bölgelere konuşlandırılmıştır. Halbuki IŞİD’i kimlerin kurduğu, kimlerin sevk ve idare ettiği bellidir. Bir terör örgütünün bir başka terör örgütüyle dengelenmesi ve denetlenmesi örtülü biçimde hesaplanmış, sahada icra edilmiştir. Terör örgütlerini kışkırtanlar İslam’a, Türk ve Türkiye’ye düşmandır.

Ancak Türkiye sahipsiz değildir. Millet çaresiz değildir. Devlet yetim değildir. Vatan kimsesiz değildir. Bayrak umutsuz değildir. İşte büyük Türk milleti  tüm heybet, tüm haşmet, tüm haysiyetiyle buradadır, milli birlik ve dayanışmanın yaşaması konusunda yeminlidir.

Türkiye, uluslararası hukuk ve Birleşmiş Milletler kararları doğrultusunda meşru müdafaasını “zeytin dalı” harekatında sonuna kadar icra ve ifa edecektir. İstikamet neresi sorusuna Kızılelma cevabını veren kahramanlar oldukça bu millet, bu devlet, bu vatan ilelebet payidar kalacaktır.

Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi; Kızılelma ülküdür, ülküsüzler anlayamaz. Kızılelma Türk milletinin cihana hakimiyet mefkuresi ve sembolüdür, Türk düşmanları tanımlayamaz, işbirlikçiler idrak edemez.  Afrin'e bir şafak vakti girip terör koridorunun yolun kesmek helali hakkımızdır diyerek bu adi terörün kökünün kazınması gerektiğini dile getirmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Türk askeriyle birlikte yüzyıllarca okunacak yeni bir destana imza atmaktadır. Teröristler aldıkları ölümcül darbelerle son nefeslerini verme noktasına gelmişlerdir. Kaçmak nafiledir, hamd olsun beklenenler gelmiş, Afrin’i kuşatmışlardır.

Afrin zindana çevrilirken, inşallah Münbiç zehir edilecektir. Bu sürecin başka bir alternatifi, başkaca bir çıkış ve çözüm yolu kalmamıştır. Afrin ya hıyanetten ayrılacak, ya da caniler tek tek bulunup hayattan ayıklanacaktır. Buradan bütün gücümüzle haykırıyoruz, Ne mutlu Türk’üm diyene.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR