Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Milletvekillerini sayabilir misiniz?

Milletvekillerini sayabilir misiniz?

Yeni bir genel seçim öncesinin heyecanını hemen hepimiz yaşıyoruz. Sohbetlerde ve toplantılarda kimin aday adayı olduğu, kimin aday adaylığı için kamuoyu yoklaması yaptığı konuşulmaktadır.

Her gün yeni bir isim ortaya atılmakta, adaylığı konusunda da herkes kendince yorum yapmaktadır. Ancak 24. dönem Konya milletvekillerinden kaçını tanıyorsunuz diye soracak olduk, adeta şok olduk.

Geçtiğimiz günlerde genç muhabir arkadaşım Adnan Yıldırım, 24. Dönem Konya Milletvekillerini ve çalışmalarını vatandaşa sordu. En tanınan milletvekilleri Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ardından  İlhan Yerlikaya ve Atilla Kart çıktı.

Konya’nın üç partiden toplam 14 milletvekili olmasına rağmen 14 milletvekilinin adını ve partisini sayan çıkmadı. Çoğu kişi ya sadece bir kişinin ismini söyledi ya da tanımadığını ifade etti.

Acaba Milletvekilleri mi vatandaşlarını (asıllarını) unutuyor veya kendini unutturuyor, yoksa vatandaş mı seçtiklerinden habersiz veya ilgisiz? Çok enteresan yani. Sahi peki siz 14 Konya Milletvekilini partileri ile birlikte sayabilir misiniz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR