Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

MHP’de heyecan

MHP’de heyecan

7 Haziran genel seçimlerine adım adım yaklaşmaktayız. Bütün vatandaşlar sanki ağız birliği etmişcesine bu seçimlerin çok önemli olduğunu konuşmaktadır. Aslına bakacak olursak ülkemizdeki her seçim büyük önem taşımaktadır.

Seçime katılacak olan 31 parti içerisinde kimi partiler bu önemin hakkını vererek büyük bir gayretle çalışmaktadır. Fakat kimi partiler ise seçime girelimde sonucu bizim için önemli değilidr, partimizin adı duyulsun diye çalışmaktadır.

MHP 7 Haziran seçimlerini önemseyen partilerimizden biridir. Aday adaylığının başladığı 12 Mart’tan bu yana aday adaylığı açıklamaları ardı ardına devam etmektedir. MHP teşkilat olarak heyecan içerisinde çalışmaktadır.

MHP, Konya’da iki olan milletvekili sayısını artırmanın gayret ve çabası içerisindedir. Parti içerisinde güzel bir sıralama ile milletvekili sayısının üç olabileceği savları üzerinde durulmaktadır.

MHP Konya’da üç hedefini tutturur mu bilinmez ama aday adayları listesine baktığımızda kaliteliisimlerin yer aldığını görmekteyiz. MHP camiasının pirim yapan isimleri bu seçimde aday adayı oldu. Hakkı Ünler, Hüseyin Oprukçu, Muammer Muşmal, Alper Gedik, Süleyman Şenol, Halil Ayhan vb.

Sıralama iyi yapılır, seçmenin ruhu okşanırsa MHP mutlak başarıyı elde edecektir.Aslında MHP’de morallerin yüksek olmasının bir sebebi daha var.Büyük Birlik Partisi’nin bu dönem MHP’ye destek olacağı söylentisi…Şimdilik söylenti gibi görünse de yakın bir zamanda gerçek ortaya çıkacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR