Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Karatay sınırlarını aşıyor

Karatay sınırlarını aşıyor

Karatay Belediyesi  hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar ile yine adından bahsetmeyi başarıyor.2016 yılı içerisinde yaptığı projelerle sessiz ama emin adımlarla ilerlemeye çalışan Karatay Belediyesi, diğer belediyelere de yardımda sınır tanımıyor.

 

Dün Altınekin İlçe’sinde açılışı yapılan düğün salonu son örneklerden biri. Hububat ambarı olarak anılan Altınekin İlçe’mizde eksikliği ne zamandır hissedilen düğün salonu nihayet açıldı. Altınekin Belediyesi ile Karatay Belediyesi’nin ortak çalışmasının en güzel örneği olan düğün salonu için yaklaşık 3 milyon lira harcanmış. Yedi yüz kişilik modern düğün salonu adeta beş yıldızlı otel salonlarını aratmıyor.

 

Açılışta yaşan güzel bir sürprizde protokol üyelerini memnun etti. Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere düğün salonunun açılışı nedeniyle iki genç çiftin de nikahlarının kıyılacağını söyledi. Nikahları Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli kıydı ve şanslı iki çiftin nikah şahitliklerini de Milletvekili Abdullah Ağralı, Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptılar. Düğün hediyesi olarakta birer çeyrek altın taktılar.

 

Karatay Belediyesi’nin bundan sonrada yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Başkan Hançerli, Karatay’ın güzel projeler ile donatılmaya devam edeceğini söyleyerek, diğer komşu ilçelere de yardımda bulunulacağını söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde amaçlarının hizmet olduğunu, bunun için elbirliği içinde olduklarını ve amaçlarının 2023 hedefi olduğunu söyleyen Hançerli,Ak Partili belediyeler olarak hedeflerinin  2023 olduğunun altını özellikle çizdi.

 

Son beş yıldan bu yana şansı dönmeye başlayan Altınekin’de dikkate değer gelişmeler yaşandığını işaret eden Hançerli, bu konuda Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere’nin de hakkını vermeliyiz dedi. Altınekinli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği düğün salonunun hayırlı olmasını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR