Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İdam gelmelidir

İdam gelmelidir

FETÖ terör örgütüne üyelikten yargılananların savcılara ve mahkemelere verdikleri ifadeler adeta insanın kanını donduruyor. Yıllardır aramızda yaşayan bu kişilerin akıllarının en belirgin yerinde bu kutsal vatan toprağını bir gün ele geçireceklerinin yattığı da açıkca görülüyor.

 

Halim selim kendi halinde bir cemaat olarak kendisini saklamayı başaran hain FETÖ’cüler, aslında birer vatan hainleri imiş. 15 Temmuz başarısız askeri kalkışmanın ardından yakalananlar, birer birer  konuşmaya başlayınca gerçek niyetlerde ortaya çıkmaya başladı.

 

Tutuklanan onbinlerce vatan haini için şimdi vatandaşların beklediği tek şey, idamın geri gelmesidir. Modern görünümlü şeytan olan Avrupa Birliği ülkelerinin karşı gelmesine ve bu konuda tehditlerine rağmen vatandaş idamın gelmesini dört gözle beklemektedir.

 

Vatan hainliği yapanların yanı sıra, kanlı eylemlere imza atan teröristlere ve küçük yaştaki çocuklara cinsel tacizde bulunarak hunharca öldürenlere de idam cezası geri gelmelidir. Bütün bu suçları işleyenler hak ettikleri cezayı ancak bu şekilde alabilirler.

 

İdam cezası alması gerekenlere verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis, onlar için adeta bir mükafattır. Vatanın bölünmez bütünlüğüne ve toprak bütünlüğüne kast eden bu hainler en ağır şekilde cezalandırılmalı ve bundan sonrakiler için bir örnek teşkil etmelidir.

 

Bu vatanın ekmeğini yiyecek, maaşını alacak, bu kutsal vatan topraklarında nefes alacaksın daha sonra da bu vatanı bölmek için hainlik yapacaksın. Yok öyle! Şehitlerin kanları ile sulanmış bu vatan toprağını başkalarına peşkeş çekenler veya bölmek isteyenmlerin cezası idamdır.

 

Bazı STK’lar gazetelere verdikleri ilanlarla idama karşı bir kampanya başlatmak istiyorlar. Ancak devletin silahı ile masum vatan evlatlarını şehit edenlere, hain PKK ile işbirliği yaparak kahraman emniyet güçlerimizi şehit edenlere idamın gelmesi bazı kesimleri rahatsız ediyor anlaşılan.

 

Ancak, bu millet kendisine yapılanı, birlik ve beraberliğine en gel olmak isteyenleri affetmeyecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR