Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hak yerini buldu

Hak yerini buldu

Elektrik hayatımızın her alanında önemli yer tutmaktadır. İşyerinde veya evde olsun hemen her türlü aletler elektrikle çalışmaktadır. Elektrik yüksek standartlı bir yaşam sunmaktadır.

Ancak, elektriğin hayatımıza girmesi ile birlikte sorunlarda hayatımızın bir parçası oldu. Daha önceki yıllarda saatlerce süren elektrik kesintilerine alışkın bir millettik.

Elimizde mumlarla ha yandı ha yanacak diye bekler dururduk. İş yerimizde makinemiz, evde bulaşık veya çamaşır makinemiz  çalışmazdı. Bazılarımız ocakta yemek bekler, bazılarımız banyoda suyun akmasını beklerdi.

2010 yılında elektrik dağıtımı 30 yıllığına  Medaş’a devredilmesinin ardından, özelleşmenin güzelliğinden bahseder dururduk. Ancak yağan yağmur ve kar ile bu düşüncemizin yanlış olduğunu da gördük maalesef.

Her ay gelen faturalardaki ayrıntılarda hayatımızın bir parçası oldu. Bu arada özellikle kayıp kaçak bedeli ödemek hepimizin zoruna gidiyordu. Elektrik nakli sırasındaki kayıplar ile elektrik bedelini ödemeyenlerin faturası maalesef borcunu ödeyene çıkıyordu.

Şimdi bunun önüne geçildi. Yargıtay’ın aldığı karar ile kayıp ve kaçak bedelini dağıtım şirketleri üstlenecek, Böylece vatandaşta cebinden alınan haksız parasına kavuşmuş olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR