Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Çocuklarımıza sahip çıkalım

Okullarda eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile birlikte yaz tatiline giren çocuklarımıza daha çok sahip çıkmamız gerekmektedir. Sokaklarda  milli birlik ve gençlerimize karşı çeşitli tehlikelerin olduğu gerçeğini unutmamalıyız. Yaz tatili nedeniyle çocuklarımızı  bekleyen tehlikelerin başında televizyon ve internettir.

Özellikle yaz ayları nedeniyle özel televizyonlarda yayınlanan bazı dizilerin Milli birlik ve gücümüze karşı en büyük tehdit, millet olarak bizi dinimiz olan İslam’dan uzaklaştırmaya yönelik faaliyetlerdir. Dizilerde konu alan bazı konular ve özellikle nikahsız beraberlikler gençlerimizi zehirlemektedir.

Çocuklarımızı İslam dininden uzaklaştırarak sadece maddiyata dayalı ve ruhsuz bir şekilde yetişmesini amaçlayan bazı diziler ve özellikle internetteki zararlı yayınlar konusunda aileler çok dikkatli olmalıdır.  Bu bağlamda çok yoğun bir şekilde internet, televizyon,  gizli yapılanmalar üzerinden para transferi yoluyla ve bu paraları özellikle aileden kopuk, bunalımda, bulunduğu sosyal ortam itibariyle İslami bir hayat tarzından uzak gençlere burs veya yardım adı altında düzenli veya düzensiz ödemelerle yapmaktadırlar

Para kaynağı ise özellikle Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren vakıf ve dernek görünümlü gizli teşkilatlardır. Bir kısmının kaynağı ise İsrail terör devletinin bizzat kendisidir. Bunu da tabi kamufle ederek yapmaktadırlar. Bağımsız bir Türkiye yerine kendi emellerine hizmet edecek bir kukla devlet istemektedirler.

Bunun tek yolu olarak da gençleri İslam’dan uzaklaştırmak, uzaklaştıramadıklarına ise adı İslam’dan uzak bir Müslümanlık aşılamak olarak belirlemişlerdir. FETÖ ve FETÖ tarzı oluşumlar bunun en bariz örnekleridir. Malum FETÖ Amerika tarafından, Adnan Oktar grubu gibi gençleri zehirleyen oluşumlar Yahudiler tarafından desteklenmişlerdir.

Bütün bu saldırılardan milletimizi korumanın tek yolu gençlere yüce dinimiz olan İslam’ı sevdirmek, yaşamak ve yaşatmaktan geçmektedir. Bunun için öncelikle ve özellikle televizyon film ve dizilerinde gençleri nikahsız ilişkilere özendirecek, gençleri sınırsız bir özgürlük isteğine itici yapımlardan korumamız gerekmektedir.

RTÜK tarafından zararlı içerikli yapımlar devletimiz tarafından biraz daha kontrol altına alınabilir. Gençlerimizi adeta zehirlemekte olan özel TV kanalları ile uydu üzerinden yayın yapan TV’ler ve bundan daha öte zararlı internet içerikleri devlet tarafından denetlenmelidir.

Özel televizyon ve internet yayınlarından anne babaların bir çoğu çocuklarını korumak bir tarafa kendilerini bile koruyamamakta, hatta kendi çocuklarına kötü örnek olmaktadırlar. Bu büyük tehdit ve tehlikenin bertaraf edilmesi ancak devlet ve millet olarak elbirliği içerisinde hareket etmelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR