Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

AK Parti’de mülakat

AK Parti’de mülakat

Milletvekili aday adaylarının bol olduğu günlerden milletvekili adaylarının belli olacağı günlere doğru hızlıca gitmekteyiz. Aday belirlemek için partilerce çalışmalarda devam etmektedir. Dün AK Parti’de aday adayları mülakatı vardır.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olanlar dörder dakika kendilerini anlattılar. Hepsi oldukca heyecanlı ve bir o kadar da stresliydi. Çünkü onlarda biliyordu ki, dört dakika içerisinde kendilerini ve projelerini tam olarak anlatamayacaklar.

Büyük bir olgunluk içerisinde geçen mülakatta, sırasını bekleyen aday adayları diğer adaylarla konuşuyor, onlarla birlikte oturarak sohbet ediyordu. Özlenen ve milletçe aranan tablolardı bunlar. Sırası gelen aday adayına diğerleri başarılar diliyordu.

Tecrübelerini ve bilgi birikimlerini anlatmakta zorlananlar diğer arkadaşlarıyla sohbet ediyor, güle oynaya bir mülakattan geçiyorlardı. Bir siyasi partinin mülakatı kulisinde hiç siyaset konuşulmuyor, aday adayları birbirini tanıyorlardı.

Milletvekili adayı olmak için illa birilerini kötülemek gerekmezdi. Birilerini karalamadan, sadece yapacaklarını söyleyerek de aday olunabileceği olgunluğundaki aday adayları, demokrasinin güzelliğini gözler önüne serdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR