Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

15 Temmuz’u unutmayacağız

15 Temmuz’u unutmayacağız

Türk tarihinin en karanlık gecelerinden biri olan 15 Temmuz 2016 tarihini unutmayacağız ve unutturmayacağız. Kahraman ordumuzun içinde  yuvalanmış olan hain  FETÖ mensupları, emir komuta zincirinin dışına çıkarak 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı saat 21:00 sularında demokrasimize karşı bir hain darbe girişiminde bulunmuştu.

Hain darbe Ankara ve İstanbul’da eş zamanlı olarak başlatılmış, İstanbul’da Boğaziçi(15 Temmuz Şehitler Köprüsü) ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri,Atatürk Havalimanı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü hainlerce kuşatılmıştı.

Aynı saatlerde Ankara’da ise Milli İstihbarat Teşkilatı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi gibi stratejik kurumlara bombalı saldırılar düzenlenmiş ve kahraman vatan evlatları şehit edilmişti.

Cumhuriyet tarihinde ilk kez Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Hain darbeci FETÖ militanları  tarafından kaçırılan F-16 uçaklarından bomba atılmıştı. Pensilyanva’da bulunan hain FETÖ’den talimat alan hain üniformalı teröristler onlarca tank,zırhlı personel taşıyıcılar  sokaklarda terör estirerek vatandaşların üzerine tanklarla yürümüşlerdi.

Kahraman Türk Milleti  aslında tarihin her sahnesinde binlerce badireler atlamış ve hepsine göğüs germişti.Yakın tarihimizde 27 Mayıs 1960 İhtilalini,12 Eylül 1980 Darbesini,Demokrasiden korkanların verdikleri muhtıraları ve 28 Şubat’ları yaşamıştı.Son olarak bu millet 15 Temmuz’da bu ülkeyi tamamen ortadan kaldırmayı kendine hedef yapmış, Türkiye Cumhuriyeti‘nin içte ve dışta bağımsızlığına,huzur ve refahına göz diken hain FETÖ Darbesini yaşadı.

Türk milletinin karakterini tanımayan hain FETÖ üniformalı teröristleri ülkesi için ölmeyi tercih eden bu milleti; söz konusu Bayrak olunca, söz konusu Vatanın selameti olunca Malazgirt, Kut’ül Amare,Kurtuluş Savaşı ve  Çanakkale ruhuyla milli dirilişe geçeneğini istiklal ve istikbaline daima sahip çıkarak ve bayrağımızı ilelebet daha da yükseklerde dalgalandıracağını asla hesap edemediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  millete, iradesine sahip çıkmak için “Herkesi meydanlara davet ediyorum.” çağrısından sonra; genci,yaşlısı, kadını, erkeği herkes o akşam hangi görüşte olursa olsun dışarı çıktı. Kimi çıplak ellerle tankların önünde durdu,  kimi tankın önünde yattı,kimi yareninde helallik istedi bedenini kurşunlara siper etti,kimi abdest alıp Kuran okudu, dualar etti.

21 Yüzyılın en büyük destanını yazan Kahraman Türk Milleti, hain darbeye gövdeleri ile siper olarak tarihe yeni bir altın sayfa eklemiştir. Sokağa çıkarak hain darbeyi önleyen Türk Milleti, kahraman şehitlerini hiçbir zaman unutmayacaktır. Ülkemiz tarihinde bir milat olan 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR