Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

1 Kasım seçimlerine yaklaşırken

1 Kasım seçimlerine yaklaşırken

Hemen her gün aldığımız üzücü haberler nedeniyle millet olarak psikolojimiz bozulmaya başladı. Asker, sivil ve polis ölümleri hepimizi derinden etkilemeye başladı. Ülkemizin üzerini saran bu kara bulutlardan sıyrılmak, 1 Kasım seçimlerini huzur ve güven içinde yapmak en büyük umudumuzdur.

7 Haziran seçimleri öncesinde de siyasi huzur ve istikrar diye sandığa giden seçmenler, hiçbir şeyin düzelmediği gibi düzgün olan bazı şeylerde bozulmaya başladı. Öncelikle terör en büyük gündem konumuz oldu. 7 Haziran seçimlerinin ardından yaklaşık 140 şehit verdik bu uğurda.

Ülkemizi Türk-Kürt ayrımına sürüklemeye çalışanlar, her türlü kışkırtma ile halkımızı bezdirmeye çalışıyorlar. Ülkemizin insanları bu tür olaylara pabuç bırakacak cinsten değiller. Bu oyunu sahnelemek isteyenler bilsinler ki, emellerine ulaşamayacaklar.

1 Kasım seçimi öncesinde de bazı dış mihraklar şimdiden kışkırtmalarına başladılar bile. Terör örgütü ve onların içerideki uzantıları ülkede huzursuzluk çıkarmak gayreti içerisindeler. Seçmenler suni gündemlerle bir takım gerilimlere taşınmak istenmektedir.

Sandıkların taşınması, sandıkların birleştirmesi gibi konular, terörün ekmeğine yağ sürmektedir. Devlet ülkesinde yaşayan vatandaşlarının en doğal hakkı olan seçme hakkını özgürce kullanmasını sağlayacak güç ve kudrettedir.

Korkutularak veya sindirilerek bir yerlere oy vermeleri için baskı kurulan halkımız, 1 Kasım seçiminde gerekli cevabı verecektir. Devlet varlığını ve kudretini 1 Kasım seçimlerinde açıkça ortaya koymalıdır. Sandıkların güvenliği sağlanarak vatandaşın özgürce oyunu kullanması sağlanmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR