Ferit Hepokur

Ferit Hepokur

Konya şifa üssüne kavuştu 

Konya şifa üssüne kavuştu 

Konya şifa üssüne kavuştu 

Karatay Belediyesi tarafından İsmil Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Karatay Termal Tesisleri hafta sonu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve birçok bürokratın katılımıyla açıldı. Konya turizmine büyük katkı sağlayacak olan tatil köyümüzde 7 bloktan oluşan 112 daire bulunuyor. Birçok termal köyüne nazaran daha kaliteli ve modern dizayn edilen tesiste emeği geçen başta eski başkan Mehmet Hançerli  olmak üzere yeni Başkan Hasan Kılca’ya böyle bir eser şehre kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİNE DEVAM EDİYOR

Hafta sonu gerçekleşen diğer bir önemli etkinlik ise Bakan Murat Kurum’da katıldığı AK Parti Meram ve Karatay İlçe Kongreleri idi. Sosyal mesafenin korunduğu kongrelerde mevcut başkanlar Meram’da Mustafa Dolular ve Karatay’da Mehmet Genç güven tazelediler. Her ikisine de hayırlı olsun diyoruz.

MERAM BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR YATIRIM

Meram Belediyesi tarafından tamamlanan Harmancık Pazar Yeri, protokol üyelerin katılımıyla açıldı. İçerisinde spor salonu, emekliler konağı, birçok aktivitenin yapılacağı çok amaçlı pazar yeri Konyalıların hizmetine sunuldu. Bakan Murat Kurum ve protokol üyelerin kurdele kesimi ile hizmete başladı.

KONYASPOR İYİ YOLDA

Sezon başında yapılan ve yapılamayan transferlerle taraftarları endişelendiren Konyaspor yönetimi son gün yapılan transferlerle ve Bülent hocanın başarılı çalışmasından sonra, anlaşılamayan bir şekilde istifa etmesinin ardından takıma İsmail Kartal’ın gelmesiyle ilk dört haftada namağlup olarak lige devam etmesi bizleri olduğu kadar taraftarları da sevindirdi. Ha burada Bakan Murat Kurum hafta sonu tesisleri ziyaret etmiş ama  bu ziyaretten benim ve basında görev yapan arkadaşların haberi yoktu. Nedenini  bilemedik…?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ferit Hepokur Arşivi
SON YAZILAR