Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

İdam kampanyasını destekliyorum

İdam kampanyasını destekliyorum

Özellikle son günlerde kedi ve köpek gibi hayvanlara karşı yapılan insafsızca saldırıların yanı sıra Türkiye genelinde  küçük yaştaki çocuklara karşı yapılan taciz ve tecavüz olayları artık bardağı taşırmaya başladı.

24 Haziran seçimlerinden önce gerek Gazi Meclis kürsüsünde ve gerekse meydanlarda milletvekili ve siyasi parti temsilcileri tarafından yüksek sesle bahsedilen “idam” kararının yeni dönemde acilen çıkması gerekir diye düşünüyorum.

İdam kararı çıkmalıdır ki, hiçbir şey yapanın yanına kar kalmamalıdır. Ama ülkemizde maalesef yapanın yanına kar kalıyor. Yani cezalar yetersiz olduğu için, dolayısıyla en fazla acıyı anne baba ve aileler çekmeye mahkum kalıyor veya bırakılıyor.

Dolayısıyla inanıyorum ki önümüzde ki günlerde, haftalarda bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Çok umudum yok işin doğrusu. Biz gene nefret okuyacağız, beddua okuyacağız, tepkilerimizi göstereceğiz ama değişen bir şey olmayacak.

Geçtiğimiz dönemlerde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin terörist başının idamı için “ip” fırlattığını hepimiz hatırlarız. Şimdi de aynı “ip”i küçük yaştaki çocuklara karşı  vahşice uygulanan taciz ve tecavüz sanıkları için atmalısınız.

Cumhur İttifakı’nı oluşturan Ak Parti ve MHP’li milletvekillerinin bir idam kampanyası başlatmasını bekliyoruz. Bu kampanyaya karşı olanlar 'utanma pazarı da' olsa evet desin. Artık bu işin tahammül edilir bir yanı yok. Yani ülke olmuş yangın yeri, sapıklar böyle problemli tipler ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar, dolaşıyorlar ama yapacak bir şey var mı ? Yapacak hiçbir şey yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR