Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Ahh Şu Kadınlar

Ahh Şu Kadınlar

Erkekleri mutsuz eden Kadın davranışları sizce hangileridir? Araştırmalarıma göre Profesör Dr. Lambre Zinda diye bir araştırmacı, Kadınların aşırı derecede detaycı olmasından dolayı erkeklerin bu konudan çok fazla rahatsız olduklarını görmüştür. Bunları bir kaç madde ile incelemeye çalışalım.

Kadın, kocasına bir olayı anlatmadan önce olayda geçen kişilerin giydikleri kıyafetlerinin renginden tutun, birbirlerine olan tavırlarını, masadaki oturuş şekillerini, bakışlarını hatta daha da detay vererek konuya başlayıp anlatmak istediğini anlatmadan erkekleri bunaltıp dikkatlerini dağıtmış oluyorlar sonrada kocam beni dinlemiyor, önemsemiyor beni diye küsüp, kızıyor şikayet ediyor. Erkekler ile bu konuyu sorduğumuzda ise ;

- Hocam, eşim o kadar çok gereksiz ayrıntıya giriyor ki onu dinleyecek halim kalmıyor vallahi boğuluyorum bu kadar gereksiz detaya ne gerek var? diyorlar.

Gerçekten de erkeklerin kendi aralarındaki sohbetlerine dikkat ettiniz mi hiç …. Örneğin ; iki erkek maç seyrediyor daha hiç uzun cümle kuranı duymadım.

- Vursana topa be kardeşim , görüyorsun değil mi Mehmet abi vurmuyor topa işte ya….

Bu kadar maç yorumu bitti işte . Oysa bunu kadın anlatacak olsa topun rengini, şeklini, oyuncunun kıyafetlerini, duruşunu, topa vurma açılarını ve daha sayamadığımız bir sürü gereksiz detaydan bahsedecekti . İşte kadınların en büyük hatası Gereksiz Detaycılık .

Bir başka kadın tipi ise ;Sürekli küsen ve sürekli Trip Atan Kadınlardır. Nerde, nasıl , neden trip attığını anlayamazsınız. Hemen küser, kırılır, erkekler bundan dolayı çok fazla zor durumda kaldıkları anlatmaktadırlar. Hani Tavşanlara ışık tutulduğunda hiç kımıldamadan öyle durup bakarlar ya , kadınların da hızlıca trip atanları da böyledir. Erkekler sebebini anlayamazlar niye küstü ki noldu acaba diye düşünürler kadın çoktan trip atmış küsmüştür. Hani tavşanların gözüne ışık tuttuklarında onlar hiç kımıldamadan öylece dururlar, hayatların devam etmektedirler. Bir danışmanım anlatıyordu …

- Hanım bana küsmüş , daha niye küstüğünü anlamadan ona neden küstüğünü anlamadım diye tekrar küsüyor yani iç içe küsmeler yumağı oluşuyor iç içe parantez açar gibi bir şey.

Watsaptan online- çevirim iyiydin ama yazmış olmama rağmen yazmadı , bana bakmadı gibi gripler atanlarda var .

Bir diğer konu ise ;

- Kadınlar o kadar farklı makyajlar yapıyorlar ki erkekler o hallerine alışıyor, aşık oluyor sonra makyajsız hallerini görünce tanıyamıyorlar ve uzaklaşıyorlar .

Başka bir kadın tavrı ise; Kendi kendine sürekli fısıldayıp duran kadınlardır, hiçbir şeyi ve hiç kimseyi beğenmezler eşleri de onların neye kızdıklarını anlayamaz ve bu döngü devam eder durur oysa söylemiş olsalar erkekler belki de özür dileyip aynı hatayı tekrar yapmıycaktır ama malesef kadınlarda ki bu önyargı çok yorucu oluyor.

- Bir diğer konu ise , Erkek ağzı ile kuş tutsa kadına kendini bir türlü beğendiremiyordur, kadın adamı yok sayıyordur .

- Son olarak ta Aşırı Fevri olan Kadınlarımız var her şeye ani tepkiler vermekte ve küçücük ceviz kabuğunu doldurmayacak bir konu üzerinde saatlerce konuşmak gibi .Örneğin ; Dışarı çıkarken camı açık unutmuşuz, kadın eve gelip görünce büyük olay çıkar sanki sadece cam açık kalmamış içine içeriye ateş düşmüş ve ateş yakıyor gibi bir durum oluşturulur.

Bu haftaki yazımında sonuna geldik haftaya görüşmek üzere hoş çakalın mutlu kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Şule Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR