Fatih Özer

Fatih Özer

Kötü değiliz ama iyi olmaktan da yorulmak yok

Kötü değiliz ama iyi olmaktan da yorulmak yok

Arkasız Yiğitlerin Arkası Allah’tır. Bugün gazetede yazdığım dışında buradaki dostlara yazmak istedim.

Bugün her ne kadar siyasi ortamda ateşli zamanlar geçirsekte yakın zamanda malum bir doğa olayı yaşadık. Bu konuda ilk zamanlar herkesin elinden gelenin fazlasını yaptığını söylemek hiç yanlış olmaz.

Bir arkadaş yazmış şu şu eksikler var ama utanıyorum. O kadar üzüntü verici bir durum oluyor ki okumak bile.

Malesef yeri geliyor oturup dilenmek nedir diye düşünmüyor değil insan.

Ama bu işin altından hep beraber kalkmaya söz vermiş bir Devlet ve Millet var evelAllah. Adınız dilenci olsun adınız birilerinin aklında aşınsın telefonda isminizi gördüklerinde belki açmasın belki tamam deseler de sözlerini tutmamış olsunlar.

Boşverin siz birileri size alkış yapacak takdir edecek diye hareket etmedikçe, siz de Allah rızasını hedef bilin ve kimseyi umursamayın fakat sağı solu düşeni asla unutmayın. Bugün onlara yarın bize olabilir Allah korusun elbet.

Siz birileri alkışlasın veya sizi takdir etsin diye bir şeyler yapmıyorsunuz sadece sizin sonsuzca arkanızda duran Allah için vazife olarak yapıyorsunuz. Birileri sizi enayi görsün, kullansın, işi düşünce arasın hiç önemli değil siz karakterinizin karşılığını yerine getirin.

Bütün olumsuz günleri geride bırakıp güzel günler de ve dertlerimizi aştığımız zamanlarda yine dimdik yaşamak bizim ar bildiğimiz vazifemiz.

Rabbim milletimizi, ülkemizi felaketlerden uzak eylesin. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun. Gece karanlığını görsekte her daim el ele verip aşarız bir olduğumuz sürece.

Selam ve muhabbetle ey okur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR