Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Türkiye büyük bir ülkedir

Türkiye büyük bir ülkedir

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı “Fırat kalkanı” adlı sınır ötesi operasyonların ardından ülkemize karşı teröristlerin yaptığı saldırılar hepimizce malumdur. TSK ve koalisyon güçlerine karşı büyük kayıplar veren terör örgütleri, bombalı eylem ve suikastlarla şehirleri hedef almaktadır.

 

Kilis ve Gaziantep’e Suriye topraklarından atılan havan ve top mermilerinin ardından güneyde terörden temizlenmiş bir koridor oluşturmak için başlatılan harekat, bu örgütlerin cephede ağır yenilgileri ile devam etmektedir.Ağır kayıplar veren terör örgütleri de korkak bir kedi gibi şehirlerde eylem yaparak insanlarımızı sindirmek çabasındadır.

 

PKK’nın ve DAEŞ’in bu hain planları sonucu bir çok masum insanımız can vermektedir.

PKK ve DAEŞ cephede kaybettikçe kalleşce saldırılar ile güç göstermeye çalışmaktadır. Son Reina baskını bunun en alçak bir göstergesidir. Masum insanlar eğlenirken haince ve alçakca bir saldırı düzenlenerek 39 kişi bu hayattan kopartılmıştır.

 

Böyle hain saldırıyı yapanların, destekleyenlerin ve bunlara alkış tutanların insanlıkla ilgisi yoktur. Aslında yapılan terörist saldırılar insanların birbirine düşmesi ve ülke genelinde kaosa sürüklenmeyi amaçlamaktadır. Yüzyıllar boyunca bir çok tehlikeli saldırı ve hain girişimler karşısında birliğini koruyan yüce Türk milleti bunlarında üstesinden gelecektir.

 

Bizler onların bu kirli oyunlarının maşası olmayacağız. Hain emellerine ulaşmalarına milletçe engel olacağız. Türkiye değişik mozaiklerden oluşan büyük ve güçlü bir ülkedir. Emniyet güçleri ve vatandaşları ile elele vererek bu badireyi de en az zararla atlatacaktır.

 

Her türlü teröre ve teröriste karşı millet olarak dik bir duruş sergileyerek, tarihimizin bize verdiği güce güvenerek terörle mücadele edeceğiz. Terör örgütlerine ve terörizme karşı milli bir seferberlik içerisinde karşı durarak, yine büyüklüğümüzü dosta ve düşmana göstereceğiz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR