Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Teröre geçit yok

Teröre geçit yok

Türkiye’yi terörle etkisiz hale getirmek isteyenler her zaman olduğu gibi yine boş heves peşinde olduklarını görecekler. Zaten kökü yüzyıllar öncesine kadar uzanan büyük Türk ulusuna da bu yakışır. Adı ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacaktır.

 

Aslında dünyanın son yıllarda geldiği noktaya bakacak olursak, terör sadece bizim değil dünyanın bile başına beladır. Dünyanın dört bir tarafında ipleri dışarıda bulunan kukla teröristler, kan akıtmaya ve can almaya devam etmektedir. Yeni dünya düzeninde herkes terörle birlikte yaşamaya hazır olmalıdır.

 

DAEŞ, PKK, YPG ya da adı ne olursa olsun terör örgütleri var oldukları sürece, teröre karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız. Amaçları insanları korkutmak, güvensizliğe itmek ve kaos yaratmak olan hain terör ve teröristler, artık bir dünya gerçeğidir.

 

Biz vatandaş olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz süre içerisinde terör asla amacına ulaşamayacaktır. Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik ilanından sonra vatandaş daha bir duyarlı olmaya ve emniyet güçlerimize yardımcı olmaya çalışmaktadır.

 

Terör ve teröristin eylemler yaparak amaçladıkları hedefe ulaşamamalarını sağlamalı, terör ve teröriste karşı milli bir duruş sergilemeliyiz. Bizlerin de bireyler, sıradan insanlar olarak yapacaklarımız var. Bazıları empati, sağduyu, bir arada yaşama iradesi gibi şeyler. Bunlar terörün siyasi hedefine ulaşmasını engellemek için önemli. Ama aynı zamanda terörü önlemek, teröristi eylemini yapmadan engellemek için de bilinçli olmamız gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR