Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Müslümanlık tehlikede

Müslümanlık tehlikede

Sevgi dini, hoşgörü dini ve güzel ameller dini olan İslamiyet bizlere komşularımızla iyi geçinmeyi, kadınlara, çocuklara ve hatta hayvanlara bile güzel davranmayı emretmektedir. Bizler bu düsturlar doğrultusunda yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

 

Ancak özellikle son yıllarda Müslümanlar ve Müslümanlık büyük tehlike altında. Ne idüğü belirsiz kişilerin türediği yakın coğrafyamızda bazı örgüt adı altında Suriye ve Irak’ta akıllardan silinmeyecek kötülüklere, cinayetlere ve katliamlara imza atmaktadır.

 

İlkesi ve inancı olmayan bu kişiler Müslümanlık adı altında Müslümanları haince katletmektedir. Her iğrenç katliamda da Allahu Ekber diye bağırmaktadır. Yaptıkları bu iğrençliklerle de Müslümanlara ve Müslümanlığa büyük zararlar vermektedirler.

 

Gerçek Müslümanların  tüylerini diken diken eden bu vahşi saldırılar sonucu bütün dünyada bir islamafobi başlattıkları da bir gerçektir. Onların yaptığı vahşiliği Müslümanlık ile bağdaştıran haçlı zihniyetli kafalar Müslümanlığa karşı kampanyalar başlatmaya başlamıştır.

 

Dini imanı olmayan, Müslümanlık maskesi altında her türlü pis işleri Müslümanlık adına yapmakta olan bu kişiler dış güçlerde ipleri olan birer piyonlardır. Haçlı seferleri ile istediği hedeflere ulaşamayan batı, bu gibi kişileri kullanarak  amaçlarına adım adım yaklaşmaktadırlar.

 

Avrupa ülkelerinde camilere yapılan saldırılar, türbanlı kardeşlerimize karşı layık görülen hareketler hep bu Müslüman gibi gözü küpte Müslümanlıkla alakası olmayan kişilerin yaptıklarının bir sonucudur.

 

Müslümanları  katletmeye çalışan bu kişilerin her türlü davranışlarına karşı toplumsal olarak tepkiler koymalıyız. Sırf Ortadoğu’da bazı çıkarlar için kullanılan bu kişilere karşı hoşgörüden uzak bir şekilde davranılmalı, cezaları en ağır şekilde verilmelidir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR