Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

MÜSİAD’da güzel şeyler oluyor

MÜSİAD’da güzel şeyler oluyor

2017 yılının en hareketli günlerini yaşayan MÜSİAD’da görev değişimleri ile hareketli bir dönem yaşanmaktadır.  Genç MÜSİAD Konya Şubesi 12. Genel Kurulu ile 2014 yılından bu yana Başkanlık görevini yürüten Emre Babayiğit, başkanlığı Kadir Başaran’a devretti.

 

Ardından da geçtiğimiz hafta sonu yapılan MÜSİAD Genel kurulunun ardından Dr. Lütfi Şimşek, görevini genç işadamı Ömer Faruk Okka’ya bayrak yarışını devretti. 1993 yılında şehrimizin yetiştirdiği değerli vefakâr işadamları ile hedefi, azmi ve ideali olan bir yolculuğa başlayan MÜSİAD Konya, şehrimiz ve ülkemizin bulunduğu şartlarda gündem belirleyen, birlikte üretmek, birlikte kazanmak, birlikte büyümek ve büyütmek isteyen bir anlayışı benimsedi.

 

MÜSİAD Konya, kurulduğu günden bu yana ekonomi ve sanayi alanında kalkınmaya desteğin yanı sıra sosyal projelerde de aktif rol alarak üzerine düşeni fazlası ile yerine getiriyor.

 

MÜSİAD Konya’nın bugünlere gelmesinde emeği geçen Hüseyin Üzülmez, Hasan Angı, Ziya Özboyacı, Selçuk Öztürk, Aslan Kokmaz ve Lütfi Şimşek’ten sonra hizmet yarışında bayrağı devralan genç iş adamı Ömer Faruk Okka, başarılarla dolu MÜSİAD çıtasını daha ileriye götürmek adına yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade ederken yeni heyecanları gözlerinden okumak mümkün.

 

Sanayisi ve ticareti her geçen gün yeni gelişmelere sahne olan Konya’da MÜSİAD, üye arkadaşlarıyla birlikte özverili bir çalışma için kolları sıvamış durumda. Her türlü zorluğu aşmak adına can siperane çalışacak olan yeni yönetim, en çok ihtiyaç duyduğumuz moral ve motivasyonu birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak sağlayacağına inanıyorum.

 

 

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Ömer Faruk Okka ve  onunla birlikte yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, çalışmalarında sonsuz başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR