Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Belediyecilikte Hançerli farkı

Belediyecilikte Hançerli farkı

Karatay ilçesinin makus talihini değiştirmek için yola çıkan Mehmet Hançerli, Belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde bunu başararak ilçenin kaderini değiştirdi. Karatay ilçesine yapılanları gören herkesin dediği gibi “Belediyecilik Mehmet Hançerli’den” sorulur.

Yaptıkları yatırımlar ve sosyal belediyecilik çalışmaları ile milletin gönlüne taht kuran Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, insana dokunan ve çevresini düzenleyen bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir. Ak Parti’nin yerel yönetimler için sınav vermeye hazırlandığı, yerel seçimlerin heyecanının yaşandığı günümüzde Karatay ilçesinde yaşayanların  gönlünden geçen Mehmet Hançerli’nin görevinde kalması.

Çünkü belediyecilik anlamında halkın takdirini kazanmış, gönüllerde taht kurmuş  bir belediye başkanı olan Hançerli, ilçenin  makûs talihini değiştirdiği, başarılı belediye başkanlığı döneminde parlamış ve siyasi hayatımızın yıldızlarından biri haline gelmiştir.

Mehmet Hançerli belediyeciliğin ustasıdır. Onun yetiştirdiği kadrolar da belediyecilik anlamında mahirdir, yetkindir. Yönettiği Karatay ilçesinde ortaya koydukları başarı da bunun bir göstergesidir. Artık herkes kabul ediyor ki;  sosyal ve kültürel belediyecilik Mehmet Hançerli’nin işidir.

Mehmet Hançerli insan odaklı projeler üreterek ihtiyaçlara bire bir cevap verecek çözümler geliştiriyor. Artık engelli ve yaşlılarımız evlerinde biçare beklemiyor. Karatay Belediyesi  bu insanlarımızın kapısını çalıyor, evde bakım hizmetleri ve daha birçok yardım kalemiyle şefkat elini uzatıyor.

 Milletimize devletimizin varlığını hissettiren Karatay Belediyesini  yöneten kadrolar, her zaman halkımızın içinde, kapıları sonuna kadar vatandaşımıza açık. Her geçen gün hizmet ağını geliştiren Karatay Belediyesi, iyi ve kötü günlerde de vatandaşların yanında olarak bu konuda örnek olmaya devam ediyor.Karatay’ın hangi noktasında olursa olsun vatandaşın sıcacık evinde ve güven içerisinde yaşaması için belediye ekipleri gece gündüz çalışmaktadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR