Hasan Hüseyin GÜLCAN

Hasan Hüseyin GÜLCAN

Geçmiş olsun Kaya!

Geçmiş olsun Kaya!

Geçtiğimiz hafta alınan Eskişehirspor yenilgisini kaza olarak kabul edip, 2014-2015 sezonunu kendi evimizde oynayacağımız Balıkesirspor maçı ile açacağız diyelim.

Çok iyi bir hazırlık döneminin ardından şanssız bir Eskişehir yenilgisini, yeni stadyumda oynanacak olan ilk maçın heyecanı unutturdu. Yıllardır beklenen an geldi çattı. Nihayet Konyasporun yeni stadyumu tamamlandı ve ilk maç zamanı geldi çattı.

Konya’nın büyüklüğüne ve Konyasporun şanına yakışır bir futbol mabedi olduğunu söylemeliyim. Futbol Federasyonu yetkilileri hafta içinde gelerek incelemelerini yaptılar ve Balıkesirspor maçı için stadyuma onay verdiler.

Takım çok formda, yeni stadyum açılıyor, Konya heyecanlı, taraftarlar dört gözle Balıkesirspor maçını beklerken, illa bir olumsuzluk olacak. Hani zevkle ve keyif içerisinde maç izleyemeyecegiz galiba…

Bu seferde kalecimiz Kaya’nın sakatlığı bizleri üzdü. Aslında üzüldüğümüz sakatlığı degilde sağlık durumu. Antrenmanda TORJE nin dizi kafasına çarpan Kaya Tarakçı’nın hastaneye kaldırıldığı haberi morallerimizi bozdu. Aldığımız haberlere göre Kaya’nın kafasında ödem oluştuğu ve hastanede müşahede altında tutulduğunu öğrendik.

Önce Sağlık, Her şeyin başı Sağlık’tır. Bana göre bir futbolcunun sağlığı, alınacak puan veya puanlardan daha önemlidir. Konyaspor Balıkesirsporu yener veya yenemez ama asıl önemli olan Kaleci Kaya’nın sağlığıdır.

Aldığımız haberler, sadece ve sadece tedbir amaçlı müşahede altında tutulduğu yönünde. Kaleci konusunda yeni transfer yapıldığı için çok sıkıntıda olduğumuzu söyleyemeyiz. Biz kalede kim oynarsa oynasın, kim eksik olursa olsun, şehir olarak takım olarak yeni stadyumumuzda Balıkesirsporu yeneceğimize inandık.

Cumartesi günü o stadyumu 42 bin kişi dolduracak ve büyük bir heyecan ve keyif içerisinde biz o Balıkesirsporu rahat yeneceğiz.

Ben buna inanıyorum. Biz Balıkesirspor yener, o galibiyeti de başta Kaleci Kaya olmak üzere Tahir Akyürek ve Stadyumun yapılmasında emeği geçen herkese armagan edeceğiz.

Tekrar geçmiş olsun Kaya, vurduğunuz gol olsun arkadaşlar, sesinize kuvvetinize sağlık cefakar Konyaspor taraftarı…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hasan Hüseyin GÜLCAN Arşivi
SON YAZILAR