Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Cumartesi Ak Parti günüydü

Cumartesi Ak Parti günüydü

Cumartesi Ak Parti günüydü

Cumartesi günü Konya’da tam bir Ak Parti günü yaşadık. Sabah Ak Parti Karatay ilçesinin kongresiyle güne başladık. Öğle civarı Meram ilçesinin kongresiyle devam ettik ve akşam Karatay Belediyesi’nin İsmil kaplıcalarının açılışıyla bitirdik.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Ak Partili Milletvekilleri Halil Etyemez, Orhan Erdem, Gülay Samancı, Ziya Altunyaldız, Selman Özboyacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere birçok belediye başkanı, İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe başkanları, bu programlarda idi. 

Her zaman söylediğimi tekrar edeceğim, Ak Parti örgütleri, bu organizasyon işlerini çok iyi biliyorlar ve bu tür organizasyonları gayet de güzel yapıyorlar. Ve de Ak Parti kongreleri ve programları hem pandemi sürecine uygun olarak hem de çok düzenli organizasyonlar olarak aklımızda kaldı.

Bir konuya da buradan dikkat çekmekte yarar görüyorum. Protokol hiyerarşisi örgüt içinde ve örgüt dışında farklılık gösterir. Mesela örgüt içerisinde genel başkan yardımcısı bakanın da milletvekillerinin de hatta MYK üyelerinin de üstündedir. Aynı şekilde il başkanı kendi ilindeki kendi örgütüne bağlı milletvekillerinin üstüdür. Ak Parti, programlarında bu konuyu da o kadar güzel örneklendirmiş ki, parti örgütünün, kongrelerdeki protokol konuşmaları ile belediye açılışındaki protokol konuşmaları bunun en iyi örneğiydi.

Bu vesileyle İlçe başkanlıklarına yeniden seçilen Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’e ve de Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular’a tekrar başarılar ve kolaylık diliyorum.

Gelelim İsmil Termal Tesisleri’ne.

Karatay Belediyesi’nin bence en güzel ve en ulusal yatırımlarından bir tanesi bu termal tesisleri… Her şey o kadar güzel ve düzenli bir biçimde yapılmış ki, kesinlikle Türkiye’de termal tesisler arasında ses getirecek ve zirveye oynayacak bir tesis. Suyu kaliteli, tesisleri kaliteli, işletmesi kaliteli ve de işletecek firma da kendini kanıtlamış, oldukça kaliteli…

Kısacası Karatay Belediyesi İsmil Termal Tesisleri Konya turizmi için büyük bir kazanç olmuştur. Sayha Holding’in orada sıcak suyu çıkardığından bu yana buradaki termal turizmine katkılarından dolayı Abdüssettar Yarar nezdinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, tabii ki böyle güzel tesisleri Konya’ya kazandıran Karatay belediye başkanları Mehmet Hançerli ve tabii ki Hasan Kılca’ya, Konyalı olarak teşekkür borcumuz vardır.

Cumartesi günü dolu dolu bir gün yaşadık ama Konya için değdiğine inanıyorum. Bu arada Sayın Bakan’ın açıklamalarını zaten sayfalarımızda okuyacaksınız ve de 2023’e kadar yatırımların tamamlanacağını söylemesi konusunu da çok önemsiyorum. Konya her şeyin en iyisine layık bir kent ve başkenttir.

Dostlukla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR