Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Zafer Bayramımız kutlu olsun

Zafer Bayramımız kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Türk tarihinin önemli günlerinden biridir. 30 Ağustos tarihi aynı zamanda ülkemizin bağımsızlığının en anlamlı günlerinden biridir. Türk milletinin özgürlüğüne olan düşkünlüğünün güzel bir göstergesidir.

Bu cennet vatanda huzur içinde yıllarca nice bayramları yaşıyorsak, ülkemize bağımsızlık zaferini armağan eden aziz kahramanlarımız sayesindedir. Türk Milleti’nin tarihi zaferlerle doludur. Milletimizin, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması; birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir.

Tarihte Türk Milleti’nin ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

Milletimiz, büyük fedakârlıklarla kazandığı milli birlik ve beraberliği, her koşul altında korumaya kararlıdır. Aziz Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken, bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız başta büyük komutan ve ulu önder Atatürk olmak üzere, şanlı tarihimizin bütün kahramanlarına ve aziz şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR