Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Tarım Fuarı’ndan Gayrimenkul Fuarı’na

Tarım Fuarı’ndan Gayrimenkul Fuarı’na

Konya artık fuarlar şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Nisan ayı başında yapılan “Tarım Fuarı”nın ardından şimdi de “Gayrimenkul Fuarı” na ev sahipliği yapıyoruz. Bu gelişen ve değişim içinde olan Konya’mız için büyük bir aşamadır.

Fuarlar, yapıldığı şehrin tanıtımına, bilinmesine ve hangi iş kolunda  yapılıyorsa o iş kolundaki gelişimleri ortaya koyan yerlerdir. Bundan önce fuarlar için İstanbul, Ankara, İzmir veya Antalya’ya giden iş adamlarımız, şimdi aynı fuarları bulundukları şehirde görmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Özellikle “Tarım Fuarı”, Konya’mızın tarımsal ürünlerinin ve mekanizasyonunun sergilendiği uluslar arası bir fuar olma yolunda hızla ilerlemektedir. Artık bu fuarın ünü sınırlarımızı aşmıştır. Bu yıl yapılan fuara yaklaşık 70’e yakın yabancı ülkeden de ziyaret gerçekleşmiştir.

Aynı şekilde  dün açılan “Gayrimenkul Fuarı” na da aynıya yakın bir yoğunluk beklemekteyiz.Konya’mızın gelişmesine  ve tanıtımına katkıda bulunan fuarlar nedeniyle, bir çok yabancı da şehrimize gelmekte ve şehrimiz ekonomisine yadsınamaz bir katkı sağlamaktadır.

Konyalılar olarak fuarlara gerekli alaka, ilgi ve katılım sağlamalıyız diye düşünüyorum. Bu fuarlar Konya’mızın gelişmişliğinin, sanayisinin güçlendiğinin ve nerelere geldiğinin bir göstergesidir. Emeği geçen ve katılanlara teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR