Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Polisimiz göz kamaştırıyor

Polisimiz göz kamaştırıyor

Geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 174. yılını büyük bir coşku ile kutlamaktadır. Devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, aynı zamanda en büyük gururumuzdur.

Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayan polislerimiz, onurlu bir görevi icra etmektedir. Hemen her koşulda ve her şartlar altında görevini büyük bir özveri ile yerine getiren polislerimiz, hepimizin gurur kaynağıdır.

Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane çalışmaktadır.

Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire edilecek başarılar elde etmiştir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir.

Gücünü Türk Milleti’nden alarak, kanunlara bağlı olarak görev yapan tüm Polis teşkilatımızı Konya  halkı adına teşekkür ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için sabır ve özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 174.cü kuruluş yıldönümünü kutlar, kutsal vazifelerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’tan rahmet dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR