Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Başaramadılar. başaramayacaklarda

Başaramadılar. başaramayacaklarda

Son yılların yükselen yıldızı olan güzel ülkemizin dünyada daha etkin olmasını istemeyen güçler,  15 Temmuz’da ülkemizin önüne kesmek ve onu Irak, Suriye gibi servetlerini kaptırmış, silahlarını birbirine çevirmiş, kan gölüne dönmüş bir ülke haline getirmek istedi.

Bu hain ve planlı hadise 15 Temmuz ile değil, Gezi olayları ile başladı. Kobani olayları ile devam etti, çukur olaylarıyla gelişti, seçim olaylarıyla ise zirve yaptı ve en sonunda da 15 Temmuz gerçekleşti.

Bu sıradan bir cemaatin değil, uluslararası güçlerin maşası haline gelmiş bir ihanet çetesinin işidir. Bizler 15 Temmuz’da ihanete karşı sadakatin, uluslararası fitneye karşı milli birlik ve bütünlüğün, namertliğe karşı mertliğin, modern silahlara karşı iman gücünün, tarihin gördüğü en organize ihanet şebekesine karşı topyekün Türk halkının zaferini yaşadık.

Bu hain kalkışmayı durduran ve bertaraf eden devletimizle birlikte aziz milletimiz olmuştur. Günler, aylar ve hatta yıllar öncesinden 15 Temmuz’u hesaplayanlar; canını bu vatan için siper eden 251 şehidimizi, bu vatanı bize vatan yapan yüz binlerce şehidimizi, ‘Sözkonusu vatandaş gerisi teferruattır’ diyen gazilerimizi, ‘Bu halkın üzerinde başka bir güç tanımadım’ diyen sayın Cumhurbaşkanımızı, bu çağrıya tereddütsüz şekilde cevap veren, tankın önüne set kuran, bombalara siper olan aziz milletimizi, bu topraklarda Hacı Bayramı Veli, Hacı Bektaş, Akşemsettin, Yunus Emre, Mevlana ve daha nice erenlerin yattığını da hesaplayamamışlardır.

Ayrıca hesapların en güzelini yapan Allah’ın da bir hesabı olduğunu ve ‘Kaderin üstünde bir kader vardır’ sözünü de hesaplayamamışlardır. O gece bir tarafta bir dolara bu vatanı satmaya kalkışan alçaklar, diğer tarafta ise ve şehadet ve gazilik rütbesi alabilmek için o tankların ve bombaların üzerine koşan milletimiz vardı. Bir tarafta menfezlerin altına saklanmış korkaklar, diğer tarafta gerçek kahramanlar vardı. Bir tarafta altın nesil diye yetiştirilen hainler, diğer tarafta Asım’ın Nesli vardı. Ve başaramadılar, başaramayacaklar da.

15 Temmuz’un ikinci yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR