Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Aboneliği Olmayan Kalmasın

Aboneliği Olmayan Kalmasın

Aboneliği Olmayan Kalmasın

Ulusal basının temeli, yerel basındır. Ülkemizde maalesef yerel basının değeri fazla bilinmiyor. Bundan dolayı yerel basın adeta can çekişiyor. Gazeteler kapanıyor ya da iflasın eşiğine geliyor.

İnanın, bir gazete çok büyük emeklerle, çabalarla hazırlanıyor, basılıyor. O kadar insan bir araya gelip, siz okuyabilesiniz diye emek harcayıp günlük gazete çıkarıyorlar. Niye? Hemşehrilerimizin her şeyden haberi olsun, farklı konular okuyup ufku gelişsin, şehirde neler oluyor bitiyor bilsin diye. Nasıl ulu çınar en ince kökleriyle suyu topraktan emmeye başlar ve böylece en ücra yaprağını besler. İşte yerel basında o ince kökler gibi ulusal basını besler. Ulusal basın da ülke gündemini oluşturur. Eğer yerel basına gereken değer verilmezse, ülke gündemi de büyük sarsıntıya uğrayacaktır.

Buradan genç arkadaşlarımıza sesleniyorum. Boş şeylere para harcayıp, sağlığınızdan olacağınıza, o parayla bir gazeteye abone olun. Şehirde olan bitenden haberiniz olsun, bulunduğunuz şehirdeki yerel basını destekleyin. Unutmayın sizin 5 dakikada okuyup geçtiğiniz bir haberde kaç kişinin emeği var bir düşünün. Yerel basın, hem ulusal basının, hem de ülke gündeminin can suyudur. Bunu unutmayalım.

Her eve, her işyerine bir gazete şart; abonesiz ev, işyeri kalmasın. Desteklerinizi bekliyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR