Ahmet Ünver

Ahmet Ünver

Devlete Rağmen Devletçilik Oynanmaz!.

Devlete Rağmen Devletçilik Oynanmaz!.

İnsan; duygu, düşünce ve eylemlerinden sorumludur!  İnsan, aklının çapı ve idrakinin boyutları oranında,  yapıp ettiği şeylerin sonuçlarından da sorumludur!  Her durumda ve her fiilinde sorumlu bir varlıktır, insan! Sonsuz Hikmet Sahibi Yüce Allah; İnsan, kendisinin başıboş bırakılacağını mı sanır, buyurmaktadır!

Türkiye’de devlet adamları daha büyük bir sorumluluk altındadır!  Bulundukları konum, birikim, makam ve mevkileri, onlara göstermeleri gereken üstün bir sorumluluk yüklüyor! Neden acaba?  Bu asil millete, ihanetin bedeli hem bu dünyada hem de diğer tarafta çok ağırdır!

Eskilerin ifadesi ile tarih tekerrürden ibarettir! Peki, bugün yaşanan tüm olay ve olgular, tarihte yaşanmışlıklar çerçevesinde, bir izdüşümü ya da yansıması var mıdır? Var ise tarih ibret alınmış olsa tekrardan ibaret midir?

15 Temmuz hain darbe kalkışmasından itibaren Devlet sistematiğine hâkim olan Devlet Aklı, üç koyunu gütmekten aciz ve üç koyun versen kaybedecek olan siyasetçi ve kendi ikballerinin devamlılığını adına siyasi yapıya çöreklenmeye çalışan miras yedilere, asla izin vermeyecektir! Devlet, mezkûr yapıyı yok eder ve miras yedi ekollere asla teslim etmez! Devlet, Kadim Devlet Aklının bağımsız politika yolculuğuna, kurucu irade lider ve kadrolar ile devam edecektir! Birileri güç ve iktidarlarının devamlılığı adına dolaylı itiraz etmektedir!

Yeni kurulmakta olan yenidünya düzeninde ki Türk Devlet sistematiğine hangi ekol temsilcileri hâkim olacaktır? Kavga da buradan kaynaklanmaktadır! Elbette ki kurucu irade ve kuvay-i milliye ruhu yerli ve milli vatan evlatları! Başkaca bir tercihimiz yoktur!  Aksi halde, bir yüz yılı daha,  hem ülkemiz, hem milletimiz, hem bölgemiz ve hem de mazlum milletler adına,  kaybederiz! Böyle bir lüksümüz olamaz!

İnsanlık tarihi ve devletlerin mazisi, ihanetler ve hatalar silsilesi ile doludur!  Dünya insanlık tarihinde bu kadar devlet ve imparatorluk neden yıkılmış ve tarihin tozlu raflarında yerini neden almıştır? Acaba neden?

Dünya insanlık tarihinde tespit edilen on altı Türk Devletinden dem vuruyoruz! Peki, bu kadar Türk Devleti neden yıkılmıştır? Dışarıdan gelen saldırı ve düşman etkilerini anladık, içerideki hainlik ve gafletleri nereye koyacağız?  Allah, kimseyi, bu asil millete düşman etmesin! Allah,  kimseyi, bu asil millete farkında olmadan ihanet konumuna da düşürmesin! Âmin!

İnsan denen varlık, yaratılış gereği zayıf ve acizdir! İnsan denen varlık, hatalar ile mücehhezdir! İnsan denen varlık, dünyalık, makam –  mevki, para –  pul ve kadına zafiyetinden kaynaklı her an hataya düşebilir ve yamulabilir!

Türk Devlet Aklı, devlet ve milletine karşı yamulan, gaflete düşen ve ihanet eden,  sıfatı ve unvanı ne olursa olsun, siyasetçi ya da gazeteci kimliği altındaki kişilerle,  bir gün hesaplaşır! Devlet Aklı, sadece mühlet verir fakat ihmal etmez! Devlet Aklı, devlet ve millete karşı gaflet ve ihaneti asla unutmaz! Devlet Aklı,  milletin malına göz diken gözleri bir gün oyar! Devlet Aklı,  milletin malına el uzatan elleri bir gün kırar! Mezkûr kişileri, zamanı geldiğinde, kodese gönderir ve haksız elde ettikleri tüm mal varlıklarına el koyar! Bizden hatırlatması!

Sonsuz Kudret Sahibi Yüce Allah;  Rabbimiz! Bizi doğru yola eriştirdikten sonra kalplerimizi saptırma, bize tarafından bir rahmet bağışla!  Hiç kuşku yok, lütfü bol olan yalnız sensin, buyurmaktadır!

Kadim Türk Devlet Aklı denetimindeki Büyük ve Güçlü Türk Devletinin 2023 – 2053 ve 2071 hedeflerine, kurucu irade kadrolar ile salimen devam etmesi, devletin varlığı ve milletin birliği, istikbal, istikrar ve beka yolculuğunun inkıtaa uğramadan devamlılığı adına, içeride arıza çıkarma ihtimali kişi veya ekol temsilcilerini tasfiye etmek zorundadır!

Türk Devlet Aklının belirlemiş olduğu bağımsız ve istiklal planına aykırı iş yapan veya yapma ihtimali olan kişi ve ekol temsilleri, bu kutsal yolculukta geride kalacaktır! Kadim Türk Devlet Aklı, Kızılelma ve Turan yolculuğunda sorun çıkarma potansiyeli olan kişi ve ekoller ile yollarını ayırmak zorundadır! Aksi halde, yolda kalırsınız! Aksi halde, yolunuzu ve hedeflerinizi kaybedersiniz! Aksi halde, tarih olursunuz! Aksi halde, yenidünya sistematiğinde sadece bir figüran olarak yer alırsınız! Başka bir Türk Devleti kurulmayacağına göre!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Ünver Arşivi
SON YAZILAR