Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Oğlak Burcunda Yeniay

Oğlak Burcunda Yeniay

Merhabalar efendim yılın ilk yeni ayını oğlak burcunda yaşayacağız. 11 Ocak saat 14:57 de oğlak burcunun 20 derecesinde bir yeniay yaşayacağız. Yeni aylar astrolojide ayın ve güneşin yan yana gelme halidir. Bu yeniay yılın ilk yeni ayı olduğu için ve oğlak burcunda olduğu için. Yenilikler ve yeni enerjiler demektir. Yeni başlangıçlar için uygun bir gökyüzü diyebiliriz. Tabi ki kişisel haritanıza göre değişim sağlar. Ama genel olarak bakıldığında, bu yeniayda hedeflerinize odaklanmak ve onlara yönelik daha kararlı bir tutum sergilemek için uygun bir zamandır. Zamanı daha verimli kullanmak, öğrenmek ve büyümek için fırsatlar yaratma isteği artabilir. Daha düzenli ve yapılandırılmış bir yaşam tarzı için planlar yapma ve organizasyon konusunda motive edici bir dönemdir. Sorumluluk alma ve kendini gösterme isteği artabilir; daha ciddi ve sorumluluk sahibi olma isteği ön planda olabilir. İş hayatında ilerleme, kariyer hedeflerini belirleme ve işle ilgili konularda karar alma eğilimi vardır.

Yükselen Koç: Bu hafta önceki mesleki tecrübeleriniz önem kazanacak. Yeni ay kariyer alanınızda. Yeni projeler yeni adımlar, statünüz, toplum önündeki rolünüz önem kazanabilir.

Yükselen Boğa: Yeni ay bu hafta sizin gelecek planlarınızı şekillendirebilir. Gelecek, uzun vade sağlam planlar üzerine adımlar arayabilirsiniz.

Yükselen İkizler: Maddi açıdan önünüzü görecek sağlam temelli yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Borç miras nafaka konuları gündeminizde olabilir.

Yükselen Yengeç: İkili ilişkiler, evlilik ve ortalık konularında sağlam temeller ve geçmiş tecrübeleriniz ön planda olabilir. İkili ilişkilerde sorunları çözmeye odaklanın.

Yükselen Aslan: Sağlık, günlük iş rutini diyet gibi konular gündeminizde. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınız içim adım atın. Çalışma ortamınızda değişiklikler ve yenilikler. Bol çalışmalı fakat keyifli bir hafta.

Yükselen Başak: Bu hafta odağınız aşk ta ve çocuklarınızda olabilir. Yaşam enerjinizi yükseltecek hobiler edinebilirsiniz. Bekarlar için güzel aşk gelişmeleri olabilir.

Yükselen Terazi: Atalar, ev enerjisi. Aile bütünlüğü bu hafta üstüne düşeceğiniz konular. Ev arsa toprak konuları gündemde olabilir.

Yükselen Akrep: Bu hafta iletişim, trafik yollar, yoğun bir hafta sizler için. Sözleriniz ve iletişiminiz önem kazanıyor. İmza, anlaşma sözleşme konuları gündeme gelebilir.

Yükselen Yay: Sezgilerinizin açık olduğu mistik ve şifacı bir hafta. Yeni yatırımlar, maddi açıdan yeni gelişmeler borçlar ödemeler konusunda yeni gelişmeler olabilir. Yeni ve akıllıca yatırımlar yapabilirsiniz.

Yükselen Oğlak : Bu hafta sahne sizin yeniay burcunuzda olacak. Tarz değişiklikleri yeni ve önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Güçlü etkileyici ve dikkat çekici olacaksınız.

Yükselen Kova :Ruhsal açıdan aydınlanma yaşadığınız bir hafta. Netlik kazanmamış geçmiş konular bu hafta netleşebilir. Uzun vadeli hedeflerinizi kendinize saklayabilirsiniz.

Yükselen Balık: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden fayda görebilirsiniz. Rota yeniden oluşturuluyor, yeni hedefler umutlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR