Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Kova burcunda dolunay

Kova burcunda dolunay

Merhabalar efendim, bu hafta dolunay etkisindeyiz. Kova burcında oluşan Dolunay demek, özgürlükleşmek demektir. Hangi alanda özgürleşmeyi seçiyorsunuz yada seçmek zorunda kaldınız. Hangi duygular sizi artık zorluyor, hangi duygular tutsak bırakıyor ki artık akıllandım diyorsunuz. Bu Dolunay 21 Ocak ve 5 Şubat civarları ile aynı etkiyi yansıtıyor. Umarım ki yine deprem yaşamayız. Kova demek biraz da toplumsal olay demektir.

Dolunayın genel etkilerine baktığımız zaman;

Kova burcundaki Dolunay, genellikle sosyal adalet, yenilik, arkadaşlık ilişkileri ve toplumsal meseleler üzerinde odaklanabilir. Bu dönemde şunlar olabilir:

Toplumsal Duyarlılık: Kova, toplumsal konulara duyarlılığı temsil eder ve Dolunay zamanında bu alanlarda duygusal bir vurgu olabilir. Toplumsal adalet, eşitlik ve insan hakları gibi konular ön plana çıkabilir.

Yenilik ve Yaratıcılık: Kova, yenilikçi ve yaratıcı bir burçtur. Dolunay dönemi, yeni fikirlerin, projelerin veya atılımların ortaya çıkabileceği bir süreç olabilir.

Arkadaşlık İlişkileri: Kova burcu, arkadaşlık ilişkilerine değer verir. Dolunay zamanında bu ilişkiler önem kazanabilir ve duygusal bağlar güçlenebilir.

Grup Etkinlikleri: Kova, grup çalışmaları ve topluluk etkinliklerini sever. Dolunay dönemi, topluluklarla bir araya gelmek ve ortak amaçlar için çalışmak için uygun bir zaman olabilir.

Beklenmedik Olaylar: Kova, sürprizlere ve beklenmedik olaylara yatkın bir burçtur. Dolunay dönemi, hayatınızda bazı beklenmedik değişikliklerin olabileceği bir zaman dilimi olabilir.

Yükselen Burçlara göre yorumu ise ;

YÜKSELEN KOÇ ve YÜKSELEN TERAZİ:Ana gündeminizde aşk.Aşk alanınızda bir dönem bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor.Çocuklarınızla ilgili kararlar gündeminizde.Yeni bir spora başlayabilir,yada yeni bir hobi edinebilirsiniz.Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz,yada sosyal çevrenizden biriyle yeni bir aşka adım atabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA ve YÜKSELEN AKREP:Ana gündeminizde aile hayatınız ve kariyeriniz.Aile ortamında bazı düzenlenmelere gidebilirsiniz.Anne ve babanızla ilgili önemli gündemler olabilir.Şu an yaşadığınız yeri değiştirme,taşınma kararı alabilirsiniz.Kariyerinizde bazı sonlanmalar ve bu sonlanmalarla gelecek yeni adımlar oluşabilir.Patronlarınız ve otorite figürleri ile bazı tartışmalar yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ ve YÜKSELEN OĞLAK:Ana gündeminizde para ve yatırımlar var.Gelir ve giderlerinizi dengede tutmak isteyeceksiniz.Maddi olarak bir deviri kapatıp,yeni bir devir başlatıyorsunuz.Bu alanda artık bazı durumlar sizin için daha belirgin olmaya başlayabilir.Kredi,miras işleriniz varsa gündeminizi meşgul edebilir.Yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN ve YÜKSELEN KOVA:Ana gündeminiz kendiniz ve ilişkileriniz olacak.Boşanmalar yada yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.Evlilik kararı alabilirsiniz.Kendinizi,tarzınızı değiştirme isteği içinde bulabilirsiniz kendinizi.Artık ya tamam ya devam düşüncesine girebilirsiniz.Evli olanlar,yada ilişkisi olanların sorunları çözülebilir.Mahkeme işleriniz varsa bu dönemde gündeme gelebilir.Bazıları ise eski ortaklıkları bitirme kararı alabilir.

YÜKSELEN BALIK ve BAŞAK:Ana gündeminizde,günlük iş yaşamınız ve sağlığınız olacak.Gizli bazı gerçekleri öğrenebilir,arkanızdan dönen işler karşınıza çıkabilir.Bilinçaltınızda sizi ruhsal olarak yoran konulardan özgürleşmek isteyebilir ve yardım alabilirsiniz.Çalıştığınız iş yeri değişebilir.Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz.Mistik konulara merakınız artabilir.Çalışma arkadaşlarınızla tartıma ve gerilimlere dikkat etmenizde fayda var.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR