Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

29 Eylül Koç burcunda dolunay

29 Eylül Koç burcunda dolunay

29 Eylül 12:57 de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Koç ve Terazi aksında olan etkileşimler genellikle diplomasi ve ikili İlişkileri anlatır.

İkili ilişkiler kopma noktasına gelebileceği gibi, ani gelişmeler tekliflerde yaşanabilir. Yine koç burcu hareket ve sinirle alakalıdır.

Sinirlerinize öfkenize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sinirinizi sporla yada meditasyon la yürüyüşle sağaltmanız daha iyi olur.

Hafta genelinde burçlar bazında baktığımız zaman;

KOÇ BURCU: Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve davetlerle girebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızın desteğini görebilirsiniz. Burcunuzda oluşacak olan Dolunay ile hayatınızda bazı konularda netleşmeler yaşabilirsiniz.

BOĞA BURCU: Hafta başlangıcında işiniz kariyeriniz ve sorumluluklarınızı uygulamaya geçerek giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru ise, daha çok yalnız kalmayı seçip Dolunayı içsel şifanızı gerçekleştirerek karşılayabilirsiniz. Sağlığa dikkat.

İKİZLER BURCU: Haftaya daha çok sosyal medya, iletişim konuları, seyahat planları yaparak girebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde yeni düzenlemeler yapabilir. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmeniz de olası.

YENGEÇ BURCU: Haftaya gelir gider dengeleri, maddi konular ortak kazançlarınız ile ilgili durumların daha çok öne çıkması ile başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru ise işinizde, mesleğinizde yeni gelişmeler yada netleşmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU: Haftaya eşiniz yada partnerinizle ilişkiniz hakkında alacağınız bazı kararlar ve gelişmelerle giriyorsunuz. Ortak işler, kariyer, toplum önündeki yeriniz, seyahatlerle ilgili konular gündemde olabilir. Dolunayda ufkunuz ve vizyonunuz daha çok açılacak.

BAŞAK BURCU: Haftaya, diyet sağlıklı yaşam, spor günlük rutünlerinizi düzenleme kararı alarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru ise krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Ortak gelirleriniz varsa, bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU: Haftaya neşeli ve yaşama sevinciniz yüksek başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Dolunay ise, ortak anlaşmalarınız, partneriniz, evliliğiniz hakkında karar almak ve netlik kazandırma durumlarını aydınlatabilir.

AKREP BURCU: Haftaya aile ev yuva alım satım işlerindeki gündemlerle giriş yapabilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz. Sosyal hayatınızda daha çok öne çıkabilir, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Spora başlamak için uygun bir dönem.

YAY BURCU: Haftaya kısa seyahatler ve iletişim, kardeşler akrabalar gündemi ile başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir, çocuklarınızla daha çok vakit geçirip birlikte yeni hobiler edinebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Haftaya finansal durumunuzda sürpriz gelişmelerle başlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru eviniz ev tadilatı taşınma gündemleri yada aileniz hakkında bazı konular netleşebilir.

KOVA BURCU: Haftaya yüksek enerji ile başlayabilir, kuaför bakım tarz değişiklikleri yapabilirsiniz. Hafta ortası evinizde vakit geçirirken, hafta sonuna doğru akrabalar yada kısa seyahatler gündeme gelebilir.

BALIK BURCU: Haftaya daha mistik ve manevi yönleriniz hisleriniz kuvvetli olarak başlayabilirsiniz. Eğitim konuları hafta içi Gündeminizde olabilir. Hafta sonuna doğru maddi konularda önünüzü görebilir ve bir takım kararlar alabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR