Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2024 Su Grubu

2024 Su Grubu

Yükselen Yengeç

Kadersel etkileri yani kuzey ay düğüm yetkinizi kariyer noktasından alacaksınız. Kuzey Ay Düğümü'nün onuncu evden geçişi, toplumsal statünüzde artış getirebilir. Bu süreçte daha tanınır veya itibarlı hale gelebilirsiniz. Kariyerinizdeki gelişim için fırsatlar artabilir. Yeni sorumluluklar üstlenmek, yükselme ve başarıya odaklanmak mümkün olabilir. Hayatın büyük resmine odaklanma ve belirli hedeflere ulaşma isteği artabilir. Kuzey Ay Düğümü'nün etkisiyle daha net ve belirgin hedefler belirleyebilirsiniz. Kamuoyu önünde daha fazla tanınırlık kazanabilirsiniz. İş hayatında, toplumda veya seçtiğiniz alanda itibarınız artabilir. İş ve aile arasında kalmadan bu alanı daha esnek ve bilinçli yönetmeniz gerekebilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

26 Mayısa kadar umutlar evinizde olacak olan şans ve fırsatlar gezeni jupiter hayallerinizi gerçekleştirebilir. Aşk ve arkadaşlık alanında şanslısınız. Geleceğe dair umutlarınız ve hedefleriniz için olumlu bir dönem olabilir. Büyük planlar yapmak, gelecekteki başarıya yönelik iyimser bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Topluluklar, gruplar veya sosyal organizasyonlara katılımın artması mümkündür. Bu dönemde ortak hedeflere sahip gruplar içinde yer alabilirsiniz. Dostluklarınızda büyüme ve derinleşme söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızdan destek görebilir ve onlarla daha pozitif deneyimler yaşayabilirsiniz.26 Mayıstan sonra ise şans 12.evinize geçecek. Jüpiter'in bu konumda olması rüya dünyanızın zenginleşmesine, sembollerin anlamını daha iyi anlamanıza veya ruhsal deneyimler yaşamanıza yol açabilir. Gizli yeteneklerinizin veya içsel güçlerinizin farkına varabilirsiniz. Rüyalarınızın derinliği veya intuitif yetenekleriniz artabilir. Bu dönemde ruhsal büyüme ve derin içsel keşif fırsatları ön plana çıkabilir. Meditasyon, yoga gibi pratikler veya ruhsal araştırmalar size daha çekici gelebilir.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn sizin 9.evinizde transit edecek. Satürn'ün 9. evden geçişi genellikle eğitim, seyahatler, inançlar ve uzak yerlerle ilgili ciddi ve öğretici etkiler getirebilir. Bu dönemde eğitim ve öğrenme süreçleri önem kazanabilir. Yüksek eğitim, uzmanlaşma veya yeni bir konuda derinleşme çabaları artabilir.Uzun mesafeli seyahatler veya yurtdışı bağlantılı uzun vadeli projeler üzerinde çalışma gerekliliği ortaya çıkabilir. Satürn'ün etkisiyle bu dönemde daha fazla sorumluluk üstlenme ve disiplinli olma gerekliliği hissedebilirsiniz. Planlama ve organizasyon becerileriniz gelişebilir.

YÜKSELEN AKREP

Kuzey ay düğümü etkinizi 6.evden alacaksınız. Çalışma alanınızda veya iş hayatınızda hizmet ettiğiniz alanlarda büyüme ve gelişim fırsatları ortaya çıkabilir. Mesleki gelişim için yeni yollar keşfetme isteği olabilir. Sağlığınıza daha fazla özen gösterme ve sağlıklı yaşam tarzı alışkanlıkları geliştirme ihtiyacı artabilir. Düzenli egzersiz, beslenme veya sağlık kontrolleri bu dönemde önem kazanabilir. Günlük yaşamınızda daha fazla düzen ve disiplin oluşturma eğilimi olabilir. Planlama, organizasyon ve detaylara daha fazla dikkat etme gerekliliği hissedebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Rutinleriniz yeni bir işle yeni bir oluşuma değişebilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Yılın ilk yarısında şans ve fırsatları evlilik alanından alıyorsunuz. Evlilik alanında size şans ve fırsatlar getiriyor. Partnerlik ilişkileri ve evlilikle ilgili alanlarda büyüme ve genişleme fırsatları sunabilir. Mevcut ilişkilerde veya yeni ilişkilerde şans artabilir. Dengeli, adil ve uyumlu ilişkiler kurma arzusu güçlenebilir. Ortaklık ilişkilerinde uyum ve uygunluk önem kazanabilir.26 Mayıstan sonra ise, eş ve ortaklıklar dan gelen para, miras konularında daha şanslı olabilirsiniz.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn sizin beşinci evinizde transit ediyor. Aşk ilişkilerinde daha ciddi ve olgun bir bakış açısı gelişebilir. İlişkilerde daha fazla sorumluluk alma ve uzun vadeli düşünme eğilimi olabilir. Çocuklarla ilgili sorumluluklar artabilir. Ebeveynlik veya çocuklarla ilişkilerde daha fazla ciddiyet ve disiplin gerekebilir. Yaratıcılığınızı ifade etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaratıcı projelerde daha fazla disiplin ve sabır gerekebilir. Bu dönemde yaşadığınız zorluklar veya engeller, size önemli öğretiler sunabilir ve kişisel gelişiminize katkıda bulunabilir.

YÜKSELEN BALIK

Kuzey ay düğümü etkisini ikinci evinizden alacaksınız. Kariyer veya finansal alanda büyüme ve gelirde artış fırsatları ortaya çıkabilir. Bu dönemde maddi açıdan daha olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendi değerinizi ve yeteneklerinizi takdir etme, kendine güven ve öz-değer konuları bu dönemde önemli hale gelebilir. Sahip olduğunuz yetenekler veya beceriler aracılığıyla gelirinizi artırma isteği olabilir. Bu dönemde yeteneklerinizi geliştirmek veya yeni kazanç kapıları aramak önem kazanabilir. Kişisel değerleriniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili daha fazla farkındalık kazanabilirsiniz. Para, mal varlığı ve değerli kaynaklarla daha fazla ilgilenme eğilimi olabilir. Yeni yatırımlar finansal anlamda size iyi gelebilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Şans ve fırsatlar gezegeni sizin 3.evinizde seyahat edecek yılın ilk yarısına kadar. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerde pozitif gelişmeler olabilir. Daha sık görüşmek veya işbirliği içinde olmak mümkün olabilir. İletişim becerilerinizde artış olabilir. Daha etkili konuşma, yazma veya sunum becerileri geliştirme şansı bulabilirsiniz. Yeni konuları öğrenme, araştırma ve keşfetme isteği artabilir. Bu dönemde eğitim, kurslar veya kitaplar aracılığıyla kendinizi geliştirme fırsatları olabilir. Yazma, blog yazma veya iletişim projelerine odaklanma isteği artabilir. Kendi fikirlerinizi ifade etmek ve paylaşmak için uygun bir dönem olabilir.26 Mayıstan sonra ise, Ev alma, taşınma veya aile içindeki değişiklikler gibi büyüme potansiyeli taşıyan adımlar atılabilir. Ev ortamında daha fazla mutluluk ve huzur hissi yaşanabilir. Evde değişiklikler yapma veya evinizi daha keyifli bir yer haline getirme isteği olabilir. Aile ilişkilerinde daha derin bağlar kurma ve büyüme fırsatları ortaya çıkabilir. Aile üyeleri arasında daha iyi iletişim ve uyum sağlama şansı olabilir.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn sizin burcunuzdan geçiyor bu sene. Kısıtlamalar daralmalar ve yeni deneyimleri disipline olmayı geçen yıl öğrendiniz bu yılda devam ediyor. Kişisel güç ve otoriteniz üzerinde daha fazla sorumluluk alma eğilimi olabilir. Kendi hayatınızın yönetiminde daha fazla kontrol isteği olabilir. Kendi potansiyelinizi ve zayıf noktalarınızı daha açık bir şekilde görebilme ve bu doğrultuda gelişim için çaba gösterme eğilimi olabilir. Kendine saygı ve güveninizi sağlamlaştırma fırsatı bulabilirsiniz. Bu süreçte daha sağlam bir içsel temel oluşturma şansı olabilir. Sahip olduğunuz irade gücünü test edebilecek zorluklarla karşılaşma ihtimali olabilir. Bu dönem, sabır, dayanıklılık ve kararlılık gerektirebilir.

Harika bir yıl olsun

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR