Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2024 Hava Grubu

2024 Hava Grubu

Yükselen İkizler

Kadersel etkilerinizi 2024 de arkadaşlık aşk ve sosyal alanlardan çocuklar ve şans hobilerden alacaksınız. İnternet ve sosyal medya gibi teknolojik platformlar aracılığıyla daha geniş bir kitleye ulaşma ve etkileşimde bulunma isteği artabilir. Arkadaş çevrenizde ve toplumsal gruplarda önemli değişiklikler yaşanabilir. Yeni insanlarla tanışabilir veya mevcut ilişkilerinizde derinleşme olabilir. Bazı hayallerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz.

Çocuklarla olan ilişkilerde derinleşme veya onlardan öğrenme fırsatları ortaya çıkabilir. Oyun, eğlence ve spontane aktiviteler daha önemli hale gelebilir. Romantik ilişkilerde değişiklikler yaşanabilir. Geçmişteki ilişkilerin etkisi artabilir ve yeni ilişkilerde öğrenme fırsatları ortaya çıkabilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Yılın ilk yarısında şans ve fırsatlar gezeni 12.evinizden geçecek peki sizleri nasıl etkileyecek derseniz. Derin içsel keşifler yapma arzusu artabilir. Ruhsal ve manevi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Gizli veya ezoterik konulara ilgi artabilir. Astroloji, mistisizm, rüya yorumlama gibi alanlara daha fazla yönelebilirsiniz. Hayal gücünüzü besleyecek aktivitelere daha fazla yönelebilirsiniz. Sanat, yazma veya müzik gibi yaratıcı alanlarda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.26 Mayıstan sonra ise, şans ve fırsatlar gezegeni sizin burcunuzda olacak. Her anlamda şanslı ve büyüme enerjisi içinde olacaksınız. Sizin yılınız.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Satürn gezegeni sizin kariyer alanızda olacak. Kariyer konusunda bazı sınanmalar yaşayabilirsiniz. İş yerinizde üst ve patronlarınızla olan ilişkiler gündeme gelebilir. Kariyer ve iş alanında sabır göstermek akıllıca hamleler yapmak ve bu alanda kendinizi geliştirmek kişisel gelişiminize fayda sağlayacaktır.

Harika bir yıl diliyorum.

YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili teraziler bu yılın ay düğümü etkilerini yakından alıyorsunuz. İkili ilişkiler ve bazı döngülerden çıkma isteği içinde olabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizden ders çıkarabilir, kişisel gelişim ve dönüşüm için odaklanabilirsiniz. Kişisel kimliğinizi sorgulama ve yeniden tanımlama süreci yaşayabilirsiniz. Kendi amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kendi yolunuzu bulma isteği artabilir. İçsel huzur ve dengeyi sağlamak için kendi ihtiyaçlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Geçmişteki kalıpları tanıma ve bunlardan özgürleşme sürecine girebilirsiniz. Geçmişteki alışkanlıkları değiştirme arzusu güçlenebilir. Bağımsızlık hissi güçlenebilir. Diğerlerinden bağımsız olarak kendi kararlarınızı alma ve kendiniz olma isteği artabilir.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter yılın ilk yarısı 8.evinizi ziyaret ediyor olacak. Miras, kredi, borçlar gibi finansal konularda iyileşme veya büyüme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ortaklaşa kaynakların yönetimi önem kazanabilir. Kendi içsel psikolojinizi anlama ve iyileşme fırsatları ortaya çıkabilir. Psikoterapi veya ruhsal çalışmalar bu dönemde daha etkili olabilir. Zorluklarla baş etme ve onları fırsata çevirme yeteneğiniz artabilir. Bu süreçte hayatınızın farklı alanlarında dönüşümü deneyimleyebilirsiniz. Yılın ikinci yarısı ise, bavulunuz hazır olsun çünkü bol bol seyahatlere çıkacak ve bu seyahatlerden çok güzle enerjiler alacak ve şanslı olacaksınız.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALAN

Sabır gösterip deneyimleyeceğiniz alan sağlık alanı olacak. 6. ev iş, sağlık ve günlük rutinlerle ilişkilidir. Sağlık konularına daha fazla önem verebilirsiniz. Sağlıklı yaşam tarzı ve düzenli egzersiz gibi konulara odaklanabilirsiniz. İş performansınızı artırmak için daha disiplinli bir çalışma düzeni oluşturma ihtiyacı duyabilirsiniz. Verimliliğinizi artırmak için çaba harcayabilirsiniz. Günlük işlerinizde detaylara daha fazla dikkat etme gerekliliği hissedebilirsiniz. Rutin işleri daha disiplinli bir şekilde yönetme eğilimi olabilir. Hem fiziksel hem ruhsal sağlınıza dikkat etmek size katkı sağlayacak.

YÜKSELEN KOVA

Bu yıl ay düğümleri etkinizi, kardeşler kuzenler ve yakın çevre alanından alacaksınız. Çevrenizdeki komşular veya kardeşlerle daha fazla etkileşime girebilirsiniz. İlişkilerde derinlik ve anlayış artabilir. İletişim becerileriniz gelişebilir. Kendinizi daha iyi ifade etme ve başkalarıyla etkili iletişim kurma isteği artabilir. Kısa seyahatler yapma, yeni şeyler öğrenme veya farklı kültürleri keşfetme isteği artabilir. Yazma, konuşma veya başka iletişim yollarıyla kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde iletişim yoluyla daha etkili olabilirsiniz.

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALAN

Şans ve fırsatlar gezegeni jupiter yılın ilk yarısı sizin aile ve ev alanınızdan size şans getirecek. Yeni bir yere taşınabilir yada ev alabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde büyüme ve genişleme yaşanabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla mutluluk ve destek hissedebilirsiniz. Ev ortamınızda daha fazla konfor ve genişlik arayışı içine girebilirsiniz. Evle ilgili iyileştirmeler veya genişleme projeleri gündeme gelebilir. Emlak, miras veya mülkiyetle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yatırım yapma veya mülk edinme arzusu artabilir. Yılın ikinci yarısında ise, yaşama sevinciniz artıyor. Aşkı bulabilir aşık olabilirsiniz. Var olan ilişkinizde daha neşeli ve hoşgörülü olabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

SABIR GÖSTERİP DENEYİMLEYECEĞİNİZ ALANLAR

Sorumluluk alıp sabır gösterip deneyimleyeceğiniz alan ise para ve yatırım alanlarınız. Kişisel değerlerinizi, maddi ve manevi olarak gözden geçirmek için bir süreç olabilir. Ne kadarına değer verdiğinizi, neye para harcadığınızı ve bu harcamaların size sağladığı tatmin düzeyini sorgulayabilirsiniz. Bu transit dönemi genellikle maddi güvenlik arayışıyla ilişkilendirilir. Gelecekteki istikrarı sağlamak için daha sağlam bir maddi temel oluşturmak isteyebilirsiniz.

Harika bir yıl dilerim. Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR