Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

16 Ağustos Aslan Yeniayı

16 Ağustos Aslan Yeniayı

16 Ağustos 12:38 de Aslan burcunun 23°derecesinde Uranüsyen bir yeniay meydana gelecek. Uranüs deyince aklımıza ne geliyordu? Tabiki beklenmedik farklı değişken etkiler. Uranüs bu sonuçta ne yapacağı belli olmaz. Bugüne yaptığınız planı bi hafta sonra yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ani bir sebeple kariyerinizi değiştirip, ani bir sebeple boşanabilir yada evlenebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz tepkiler alabileceğiniz gibi şoke oldum diyebilirsiniz. İlginç, farklı kelimesi tam Uranüsyen bir kelimedir. İşte tam böyle bir yeni ay haftası bekliyor bizi şaşırtmalı. Etkisi en az bir hafta sürer.Tabiki bu yeniay Aslan ve yükselen aslanları, yayları, koçları alrepleri yakından ve daha tesirli etkiliyor. Diğer burçları da keza öyle.

Aslan burcu yöneticileri, liderlieri ve sahnede ki kişileri de yakınen ilgilendirir. Bu yeniayda yöneticiler ve sahnedeki kişileri ünlüleri şok haberleri duyabilirsiniz.

Aslan yeniayının bir diğer etkisi ise, kalp ve dolaşım sistemleridir. Bu bölgeler bu gökyüzü anında daha hassas olur.

Ve tabiki Aslan burcunda Venüs retrosu olduğu için şuan, en çok merak ettiğiniz konu ilişkiler. İlişkiler eylüle kadar testten geçiyor olacak. Özgürlük ve Bireysellik ihtiyacı daha çok artmakta. Hem sevgi arıyor hemde özgürlük istiyoruz. Peki bu ikisi aynı anda yaşanabilir mi? Karşımda ki kişi sevgiye değer mi? Ben kendime ne kadar değer veriyorum gibi sorular soruyor bize bu retro.

Yeniaya gelecek olursak bu hafta;

Koç ve teraziler, yeni yaratıcı parlak fikirler edinebilirler. Spora başlamak yada yeni bir hobi edinmek içinde güzel bir zaman olabilir. Aşk hayatınızda özgürlüğü seçiyorsunuz ve bu haftanın beklenmeyeni bekle dediğimiz alanı sizin için aşk gündemlerinde olabilir. Borsa şans oyunları gibi alanlarda daha dikkatli olmanız gereken bir hafta.

Boğa ve Akrepler, sizler bu hafta evim evim güzel evim modunda olabilirsiniz. Ev alım satım kira sözleşmeler alanında yeni gelişmelere açıksınız. Evinizde ki ufak tefek ev kazalarına dikkat ederseniz iyi olur. Kariyerinizde ise yeni gelişmeler, yeni etkiler sizleri bekliyor. Bu haftanın beklenmeyen ve değişik etkileri ise anne baba aile yada ev konuları üzerinden yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yaylar, bu hafta bolca iletişim halinde olacağınız, telefon trafiğinizin yoğun olacağı, arada dedikodu ve bolca konuşmalı bir hafta yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Ufkunuzu açacak, işte bu diyeceğiniz fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta beklenmeyen ve şaşırtıcı etkiler kardeş kuzen akrabalarınızdan, sosyal medya, telefon ve iletişim alanlarınızdan gelebilir. Çok eskiden beklettğiniz sözleşmeler karşınıza çıkabilir.

Yengeç ve Oğlaklar, bu hafta gelir ve giderleriniz baya ön olanda. Geldiği gibi giden bir hafta olabilir sizler için para konusunda. Beklediğiniz yada beklemediğiniz yerlerden para gelebilir. Geçmişte ertelediğiniz ameliyatlar varsa onlar gündeme gelebilir. Bu haftanın sizin için beklenmeyen ve şaşırtıcı etkisi para borç, unutlmuş ödemeler bankalar yada miras konularında olabilir.

Aslan ve Kovalar, bu yeni ayın başrolü sizlersiniz efendim. Bir aydınlanma mı geldi size? Dış görünüşte Bayadır ertelediğiniz şeyleri yapma isteği mi geldi yoksa? Hayatınızı baştan ama tecrübelernizle birlikte yenileyecek bir yeniay olacak. Beklenmeyen, şaşırtıcı etkiyi ise, eşiniz/ sevgiliniz den evlilik yada ilişkinizden görebileceğiniz gibi ani bir kararla tarz değişikliği de yapabilirsiniz. Bol şans.

Başak ve Balıklar, bu hafta daha çok beslenmeniz, sağlığınız, detoks ve günlük rutinleriniz üzerinde daha çok yoğunlaşarak geçirebilirsiniz. İş alanınızda ofiste bazı değişiklikler, tamirat yada taşınma yaşayabilirsiniz. Daha çok sakin ve huzurlu hissetmeyi seçeceğiniz bir hafta. Bu haftanın sizin için beklenmeyen ve şaşırtıcı etkisi, arkanızdan daha önce konuşulan ama duymadığınız bir şeyi şimdi duyabilir ve bu gerçekler sizi şaşırtabilir. Gizli kalan şeyleri öğrenebilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR