Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Gökyüzü gündemi

Gökyüzü gündemi

Eylül Ayi Burç Yorumları

Eylül ayının gelmesi ile sonbahara giriş yapıyoruz.

Hareketli bir Ağustos ayını geri­de bıraktık. Her ay bir yeni ay ve bir de dolunay yaşarız. 7 Eylül de başak burcunda bir yeni ay yaşa­yacağız. Başak burcundaki bu yeni ay ülkemizde sağlık sektörlerini, sağlık çalışanlarını, hizmet alanla­rını etkiliyor olacak. 21 Eylül balık burcunda bir dolunay yaşayacağız. Denizler ve sularla alakalı haberler gündemimizde de olabilir. Yine ilaçlar ile ilgili bazı yeni gündemler oluşabilir. Eylül ayı burçlarımızı nasıl etkileyecek diyorsanız, hem yük­selen hem de güneş burcunuzu okuyabilirsiniz.

KOÇ BURCU

Sevgili koçlar ve yükselen koçlar,- bu ay 7 Eylül Başak yeniayı, çalışma ve iş alanlarınızda size yeni fırsat­lar getirecek. İş başlangıçları ve başvuruları yapabilirsiniz. Bulun­duğunuz işte terfi edebilirsiniz, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden fayda göre­bilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise, sizi biraz zorlayabilir. Sizden saklanan olaylar açığa çıkabilir. Bilinçaltınızda iyileştiremediğiniz konular bu günlerde su yüzüne çıkabilir. Tavsiyem bu dolunayda akışta kalın ve teslimiyette olun.

BOĞA BURCU

Sevgili boğa ve yükselen boğalar,- bu ay 7 Eylül başak yeni ayı, aşk hayatınızı keyiflendiriyor. Aşk haya­tınızda yeni bir ilişkiye başlayabilir­siniz. İlişkiniz varsa yada evli iseniz, romantik anlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız ve hobi alanlarınızda keyifli güzel bir süreç yaşaya­bilirsiniz. 21 Eylül balık doluna­yı, arkadaş ve sosyal çevre­nizde bazı sıkıntılar oluşabilir. Arkadaşlarınız aşk hayatınıza müdahale edip, yanlış yönlen­direbilir. Bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Bu ay arkadaşlıklarınıza dikkat.

İKİZLER BURCU

Sevgili ikizler ve yükselen ikiz­ler, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; ev aile hayatınızda güzel gelişme­leri gösteriyor. Yeni bir eve taşına­bilir, yada ev alabilirsiniz. Evinize yeni ev eşyaları alabilirsiniz. Anne ve babanızdan sevindirici ve des­tekleyici haberler alabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı; iş hayatınız ve otorite figürleri ile ilgili bazı krizler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili yengeç ve yükselen yen­geçler, bu ay 7 eylül başak yeniayı; online işlerinizi, yeni sözleşmele­rinizi hareketlendiriyor. Satış ve pazarlama alanında güzel teklifler alabilir, yeni projelere imza atabilir­siniz. Yeni bir eğitime başlayabilir­siniz. Kısa bir seyahat yapabilirsiniz ve bu size iyi gelebilir. 21 Eylül balık dolunayı, akademik alanda işleriniz varsa biraz zorlayabilir sizi. Yurt dışı bağlantılarında bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Sevgili aslan ve yükselen aslanlar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; maddi alanlarınız gelirleriniz artıyor. Yeni yatırımlar yapabilir, paranızı de­ğerlendirmek isteyebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden maddi destek gelebilir. Gelirinizi artırmaya başlayabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise; borçlar ve krediler alanınızda sizi biraz zorlayabilir.

Bazı ödemeler ve borçlar canınızı sıkabilir. Ödemelerinizi aksatmama­nız ve ilerde sıkıntı yaşamamak için bu alanı düzenlemeniz gerekebilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili başak ve yükselen başaklar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; yaşa­mınızın her alanında sizi parlatıyor. Yaşamınızın her alanında yeni adımlar atabilirsiniz. Fiziksel olarak tarz değişikliği yapabilirsiniz. Bur­cunuzda olan bu yeniayın keyfini çıkarın. 21 Eylül balık dolunayı ise; evlilik ve ortaklık alanlarınız etkile­niyor. Özel hayatınızda ikili ilişkiler­de bazı kararlar alma isteği duya­bilirsiniz. Ortaklı bir işte iseniz bazı krizleri iyi yönetmeniz gerekebilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili terazi ve yükselen teraziler, bu ay 7 Eylül başak yeniayı; bilin­çaltı ruhsal alanlarda rahatlanıyor­sunuz. Daha önce çözemediğiniz bir ruhsal sorununuz varsa bunun çözümünü bulabilirsiniz. Sağlık olarak yeni kararlar alabilirsiniz. Rü­yalarınız ve sezgileriniz artabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; ağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişi­lerle bazı krizler yaşayabilirsi­niz daha çok sakin kalmanızda fayda var. 22 Eylülde güneş terazi burcuna geçiyor ve sizin döneminiz başlıyor. İyi ki doğ­dunuz Sevgili teraziler.

AKREP BURCU

Sevgili akrep ve yükselen akrepler bu ay 7 Eylül ba­şak yeniayı; sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı hare­ketlendiriyor. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Yeni ve sağlam arka­daşlıklar kurabilirsiniz. Hayalleriniz ve projeleriniz konusunda arkadaş­larınızdan destek alabilirsiniz. 21 Eylül balık dolunayı ise; aşk konu­larında sizi biraz düşündürebilir.

Aşk hayatınız ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişi­miniz de bazı gerginlikler olabilir dikkat.

YAY BURCU

Sevgili yaylar ve yükselen yaylar,- bu ay 7 Eylül başak yeniayı; iş ve kariyer alanlarınızda yeni fırsatlar sunuyor size. Kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilir, statünüzü yükselte­bilirsiniz. İş arayanlar iş bulabilir. İşi olanlar terfi alabilir, toplum önünde­ki seviyeniz artabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; taşınmanız gerekebi­lir, taşınırken bazı stres durumları ile karşılaşabilirsiniz. Ev yaşadığınız alanlardaki bazı mevzular sizi bu­naltabilir. Anne ve baba ilişkinizle ilgili bazı kararlar almak isteyebilir­siniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar, bu ay 7 Eylül başak yeniayı, yeni eğitimler akademik alanda yeni başarıları sizleri bekliyor. Geleceği­nizle ilgili yeni önemli adımlar ata­bilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızda önemli gelişmeler olabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; yakın çevreniz, kuzen ve kardeşlerinizle ilgili bazı gündemler yaşayabilirsiniz. Online işler yapıyorsanız bu dönemde daha dikkatli olmalı ve gerçekçi kararlar almalısınız.

KOVA BURCU

Sevgili kova ve yükselen kovalar, bu ay 7 Eylül başak yeni ayı; kredi, toplu para ve miras işlerinizi gün­deme getiriyor. Kredi bağlantılı işle­riniz onaylanabilir. Borcunuz varsa kolay ödeme imkanları yakalayabi­lirsiniz. Yine maddi alanda eşinizin yada ortağınızın maddi desteği gelebilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; gelirve giderlerinizi iyi ayarla­manız gerekebilir. Para üzerine çok düşünebilirsiniz çok düşünerek kendinizi fazla yormayın. Bütçenizi dengeleyin yeter.

BALIK BURCU

Sevgili balık ve yükselen balıklar,- bu ay 7 Eylül başak yeniayı; evlilik getirebilir sizlere. Bazılarınız evlilik kararları alabilir, bazılarınız ise nişan, söz, uzun bir ilişkiye başlaya- bilir. Bazı balıklar ise, yeni iş ortak­lıkları kurabilir. Danışmanlık verdi­ğiniz bir işiniz varsa şans sizden yana olabilir. 21 Eylül balık dolunayı ise; sizin burcunuzda. Sakin olmanız gereken bir zaman dilimi. Her şey üstünüze geliyor, sizi bunaltıyor gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızda bitmesi gereken şeyler bitecektir. Siz neleri atlatmadınız ki bu da geçecek.

Sağlıklı ve güzel bir ay dilerim. Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR