Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül Ayı Burç Yorumları

KOÇ BURCU /TERAZİ BURCU: 10 Eylül dolunayı ile hayatınızda gizli saklı kalmış konular gündeme gelebilir. Biraz kendinizi geri çekmek ve inziva yapmak isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 26 Eylül Terazi burcunda yeniay olacak ve bu yeniayla dikkatiniz ilişkiler evlilik ve ortaklık konuları üzerine olacak.

BOĞA BURCU /AKREP BURCU: 10 Eylül dolunayı ile arkadaşlık alanlarınız testten geçecek olabilir. Bazı arkadaşlarla yolunuzu ayırabilirsiniz. Sosyal çevreniz değişebilir 26 Eylül terazi yeniayı ile çalışma hayatınızda, ofisinizde değişiklikler olabilir. Yeni bir işe ya da projeye başlayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU/YAY BURCU: 10 Eylül dolunayı ile çalışma hayatınız, kar, yeriniz gündeme gelebilir. Uzun zamandır kariyerinizde iş hayatınızda bir sıkıntı varsa çözümlenebilir. 26 Eylül terazi yeniayı ile aile hayatınız, anne ve babanızdan destekler görebilirsiniz. Mal mülk taşınma kararları oluşabilir.

YENGEÇ BURCU/OĞLAK BURCU: 10 Eylül dolunayı ile yurt dışı bağlantılarınız, eğitim hayatınız, uzak yerler, akademik konularda bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Online yaptığınız işlerde biraz daha dikkatli olmalısınız. 26 Eylül de olacak yeniay ile ev iş yaşamı alanında güzel bir başlangıç yapabilir ve etrafınızdaki insanların desteklerini görebilirsiniz.

ASLAN BURCU /KOVA BURCU: 10 Eylül Balık dolunayı ile gündeminizde borçlar, krediler ve toplu paralar olabilir. Beklediğiniz ödemeler ve paralar gelebilir. Yatırım konularına dikkat etmeli ve emin adımlarla ilerlemelisiniz. 26 Eylül yeniayı ile birlikte yeni bir eğitim, yeni ticaret kapısı, kısa yolculuklar ve online işlerde şans ve fırsatları yakalayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU/BALIK BURCU: 10 Eylül balık dolunayı ile gündeminizde, evlilik ve ortaklıklar olabilir. Evlilik kararı ya da boşanma kararları alabilirsiniz. Bu konular önünüze kadersel olarak gelişebilir. Ben mi biz mi konusunda daha çok düşünebilirsiniz. 26 Eylül yeniayı ile birlikte maddi konular ve yatırımlar konusunda yüzünüz gülecek. Eşinizden maddi manevi destek görebilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR