Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

19 Kasım Boğa Burcunda  Ay Tutulması

19 Kasım Boğa Burcunda  Ay Tutulması

19 Kasım’da boğa burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek.Bu tutulma yılın en son ay tutulması olacak.Tutulmalar büyük enerji taşırlar ve yaşamımızı çok etkilerler.Sanki bir karar vermek zorundaymışız gibi,umut bitmiş gibi hissettirebilir.Ay tutulmaları,büyük dolunaydır.Sonları temsil ettiği için artık hayatımızda vadesi bitmiş kişiler,olaylar,durumlar duygulardan bizleri uzaklaştırmak ister.Bu tutulmanın etkilerini,16 Mayıs 2022 tekrar yaşayacağız.2012-13 yıllarında da aynı etkiyi yaşamıştık.O dönemlerde hayatınızda neler oluyordu?O zamandan bu zamana hayatınızda neler değişti.Bir iç görü ve farkındalıkla bunu düşünebilirsiniz.

Boğa burcunun 27 derecesinde yer alan bu tutulma mitolojik olarak Medusanın gözyaşlarını ifade ediyor.Medusanın hikayesini araştırabilirsiniz.Medusa hakkı yenir ve boğazı koparılır.Gözleriyle baktığını taşa çevirir.Gözlerine bakmak için korunmak gerekir hikayesinde.Ezcümle bu tutulmanın ana teması hırslarımız.

27 derece bir gezegen varsa doğum haritanızda daha çok etkileniyor olabilirsiniz.Hangi alanda hakkınız yendi? Hangi alanda hırs duyuyor ve affedemiyorsunuz?Bu tutulma,bunlarla yüzleştirebilir.Hırs,öfke intikam duyguları bu tutulmada uzak durmamız gereken duygular.Tutulmalar büyük enerji barındırdığı için,bu duygular gün yüzüne çıkabilir.Böyle duygular hissederseniz,aklınızda olsun ve hırsa intikam duygusuna kapılmamaya bunun geçici bir etki olduğuna,daha sakin ve affedici olmaya,içimize özümüze bakmayı deneyimlemeliyiz.

Bu tutulma; doğa olaylarını,yer sarsıntılarını,toprağı,çiftçileri,ekonomiyi,haz duyduğumuz alanları,madenleri,cinselliği,boğaz hastalıkları,boyun bölgesi,tiroid,ve göz hastalıklarını anlatır.Dünya da ve ülkemizde bu konular gündeme gelebilir.

Birey olarak nasıl etkileneceğimiz ise,doğum haritalarımızda gizli.Genel yorum için;Kasım ayı burç yorumlarını okuyabilirsiniz.

Dünyamız ve Ülkemizin en yüksek faydasına olsun bu tutulma.Sağlık şifa ve güzellikler getirsin her birimize.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR