Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yol açıldı

Konya’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yol açıldı

Seydişehir-Antalya yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle tır ve çekicilerin geçişine kapatılan yol açıldı

Okunma Süresi: 1 dk

Seydişehir-Antalya yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle tır ve çekicilerin geçişine kapatıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Konya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 695-08-09 K.K. numaralı yolun, 22 Ocak 2025 tarihinde saat 17.15 itibarıyla tır ve çekiciler için ulaşıma kapatıldığı belirtildi.

Ekiplerin kar ve buzla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü vurgulayan yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini ve gerekli olmadıkça yola çıkmamalarını önerdi.

KAPANAN YOL AÇILDI

Konya AKOM’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “ 22 Ocak tarihinde, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Seydişehir - Antalya yolu saat 18:15 itibarıyla araç trafiğine açılmıştır.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *