Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Referandumun ardından

Referandumun ardından

16 Nisan’da yapılan referandumun ardından şimdi de hemen herkes ne olacak diye konuşmaya başladı. CHP’nin itirazları ile başlayan süre endişe içerisinde bırakıyor. Her ne kadar YSK oy pusulaları konusunda açıklamasını yapmasına rağmen CHP, işin üzerine inatla gitmektedir.

Hatta bazı illerde itirazlarla ilgili gösteriler yapılarak halk ile polis karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır. Hayırcılar cephesinde bunlar yaşanırken, evetciler cephesinde ise buruk bir sevinç yaşanıyor. Yüzde 51.4 ile kazanılan referandum sonucu bazı kesimleri pek mutlu etmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazanılan referandum sonucu Huber Köşkü’nde yaptığı açıklamada yeni hedef olarak Kasım 2019’u göstererek erken seçim hayalleri kuranlarının isteklerini kursaklarında bıraktı.

3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan seçimde hem milletvekili ve hem de Cumhurbaşkanı seçilecek. O zamana kadar gerek Ak Parti ve gerekse diğer partiler kendi iç sorunlarını çözmeye, verdikleri sözleri tutmaya özel bir önem vereceklerdir.

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda verdiği terör yok olacak ve ekonomi canlanarak işsizlik sıfırlanacak söylemleri vatandaşlar tarafından dikkatle takip edilecektir. Referandumda üzerine düşeni yerine getiren vatandaş artık huzuru, güvenliği ve ekonomik olarak rahatlamayı gündemine almış durumdadır.

Ekonominin canlanması ve işsizliğin en aza indirilmesi ve sanayide üretimin artması ile birlikte Ak Parti 2019 seçimlerine büyük bir avantajla girecektir. Şimdiye kadar sırtında taşımak zorunda olduğu kamburlardan temizlenen bir Ak Parti, 3 Kasım 2019 seçimlerinde yeniden şahlanarak iktidara sahip çıkabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR