Fatih Şeker

Fatih Şeker

Yavru Kartal'a destek olalım

Yavru Kartal'a destek olalım

Bu yıl Atiker Konyaspor’u yazmak insanın içinden gelmiyor. Hem saha içi sonuçlar iyi değil hem de saha dışında bir huzursuzluk olduğu herkesin malumu… Umarım bir an önce her şey düzelir.

Bu yıl Konya Anadolu Selçukspor bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Geçen sezon yapılan birkaç yaşlı transferle beraber genç oyuncuların kaynaşması hedeflenmişti ama tutmadı…

Bu yıl yeni bir yapılanmayla genç bir kadro kuruldu. Özellikle Avrupa’dan çok sayıda gurbetçi gelecek vaat eden oyuncu var kadroda.

Özellikle bu genç kadronun uyumu, tecrübesizliği beni biraz kaygılandırmıştı. Teknik direktör Alper Avcı, bu genç oyuncuları çok güzel işliyor.

Sezona iyi başladı Anadolu Selçukspor fakat elbette kötü zamanlar da olacaktır. Ligin en genç ve mütevazi kadrosuyla il takımlarına karşı mücadele etmek çok zor…Bu takım yenilir ama mücadele etmekten asla vazgeçmez... Aynı zamanda takımın çok düşük bir bütçeyle kurulduğunu da belirtmek lazım.

Açık ve net; bu takımın ligi orta sıralarda bitirmesi takımı başarısız yapmaz! Sabırlı olmalıyız. Gelecekte Konyaspor’da oynayabilecek yetenekli genç isimler var. Zaten pilot takımın da amacı bu değil mi?

Bu sezon ilk kez gelecek adına bizleri heyecanlandıran bir takım var. Bu takıma gerek medya, gerek kamuoyu ve taraftar basında destek olmalıyız.

Hem teknik heyet ve oyuncular arasında çok güzel bir uyum var. Yönetim de üstüne düşeni yapıyor. Tam bir aile ortamı var.

Yarın Kahramanmaraş maçı var. Zor maç. Maraş’ın ligde son sırada olması kimseyi yanıltmamalı. Umarım güzel bir sonuçla döner Yavru Kartal.

Şansımız bol olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Şeker Arşivi
SON YAZILAR