Fatih Özer

Fatih Özer

Seçime Doğru... Hasım Değil Hısımız

Seçime Doğru... Hasım Değil Hısımız

Memleketin yine hareketli zamanları geldi. Belli dönemde hareket edilen halkın yine yanına el sıkılmaya gitme zamanı geldi. Sizin için orada olacağız sizlerin hizmetkârı olacağız sözleri uçuşacak.

Telefon ile ulaşılamayan mesaj atıp cevap alınmayan sizin vekiliniz yine size geliyor ey halkım. Siyasi liderinin yaptıkları ve işaret ettikleri dışında bir atraksiyon içinde olmadığını düşündüğüz kim varsa geçin karşısına konuşun. Ben şahsen hakkım geçtiğini düşündüğüm kişiye helallik vermiyorum.

Bugün sabah işe giderken birisinin vekil adayı olacağı duyumu geldi. Şuan yapmış olduğu işte başarı namına hiçbir fonksiyonu olmayan kişi vekilim olacak, ben asilken diye düşünürken içim bir tuhaf oldu açıkçası. Sıralamalar birçok oyu kaydırır bu dönem.

Halkın gönlüne girmiş ya da girecek kişilerin sıralamalarda olması elzem. Hiçbir beklentimiz yok koltuk namına ama gidecek olan kişilerin işlerini iyi yapması beklentimiz had safhada.

Sizin paranızla sizin çevrenizle bir yerlere gelmeniz bizleri usandırdı artık.

Geçenlerde bir Konya vekili bir sitemden dolayı demeç vermiş okudum hayretler içinde kaldım.

Aslında konuştukları kesinlikle son noktasına kadar doğru. Ama ey vekil istemediğin bir partiden aday oldun veya sıralamaya yazdılar bugün bu lafı söyleyeceğine o zaman sıralamadan çekile idin dedim kendi kendime. Hak etmediğimiz yerde olmayalım ve bunu da bir duruşla sergileyelim bu süreçte.

Konuşacağınız güzel sözler değil yapacağınız işler ilgilendiriyor bizleri. Bakın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Bey deprem bölgesinde çalışmaları ile her kesimin alkışını ve duasını aldı. Hangi partiden olursa olsun doğru alkışı her zaman hak eder.

Velhasıl siyasi partinizin mutfak bölümünde yapmış olduğunuz işler güzel olmalı Eyvallah. Ama sizler düğün, cenaze, bayram, telefon dönme, doğru olan işler de hak yedirmem gibi halkın yanında olmalısınız.

Bu ülke bizim ve içim yanarken derdimi aktarmak istedim ey okur. Bu süreçte lütfen konuşmalarla birbirimizi kırmayalım birbirimizle kötü olmayalım.

Biz asiliz ve memlekete millete hizmet edecek vekil seçiyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğü kırmızı çizgimiz doğru ama bizler hasım değil hısımız.

Oylarımızı kendimize yakın olan kişi ve siyasi partilere verelim ama küsme, kırgınlık, kavga gibi konulara lütfen girmeyelim.

Yarın yine sokakta beraberiz yine pazarda selamlaşma içerisinde olacağız yine bir ekmeği bölüşeceğiz.

Başta şehrimiz olmak üzere ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Selam ve muhabbetle ey okur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR