Ramazan Yüce

Ramazan Yüce

Alın turşusunu kurun!

Alın turşusunu kurun!

Yunanistan'a kaçan darbecilerin Türkiye'ye iadesini komşumuz reddetmiş. Hayırlı olsun. Tepe tepe kullansınlar. Hatta turşularını kursunlar. Batmış bir ekonomileri olmasına rağmen az bir fedakarlık daha yaparak heykellerini diksinler. Geçmişe dayanan komşu düşman kardeşliğimiz var. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığının gereğini yapmaları meşreplerine de uygundur ne de olsa.

Açlıktan ağızları kokuyor, neredeyse birbirlerini kıracaklar, personel maaşını vermek için dilenip duruyorlar. Alışkınlar ne de olsa. Üç-beş kuruş daha dilenip bizim darbe artığı, asker bozuntularını beslesinler. Ölmüş eşek kurttan mı korkar. Nasılsa Batı'nın yaramaz çocuğu. Yıllardır DHKP-C'yi besliyorlardı zaten. Ha bir sekiz tabak daha ilave ederler olur biter. Değil mi ki bunlar TC'ye düşmanlar. Gerekirse devletlerini satar, yine bakarlar bizim başarısız, beceriksiz hainlerimize. Hatta bu darbeci artıkları hoşlarına gittiyse bizde daha epey çok, bunların general seviyesinde üst rütbelileri de var bizde. Verelim onlara da baksınlar ömür boyu. Üstelik yetişmiş eleman. Rütbelerine göre Yunan ordusunda görev versinler. Ordu adlarını da değiştirsinler. 'Yunan Hain Ordusu' adını versinler. Hatta onlardan casus olarak bile faydalanabilirler. Ne de olsa içimizde biz besledik, biz büyüttük onları. Kendilerine bilgi akışı da sağlarlar.

Ağzından bal damlıyor, hay aklınla bin yaşa. Biz bunu düşünemedik. Fakat biz bunların dilinden anlamayız, sonra bizi dinler mi bunlar derseniz sizin için bir iyilik daha düşüneyim. Onların dilinden anlayan, onların akıl hocası olan dış güçlerin maşası biri var, deniz ötesinde. İsteyin. İnanın onu da size bedava verirler. Hazır yetişmiş eleman. Bundan sonra sizin bize direk olarak düşmanlık beslemenize gerek yok. Maşa varken elinizi niye ateşe sokacaksınız. Bu iyiliğimi de unutmayın. Onlar içinizde bize karşı düşmanlık yaparken siz mızıkçılık yaparak gidin maşalığını yaptığınız efendilerinizden yine para isteyin. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara denir bizde. Almanya, İngiltere, ABD vb para vermezse "Bak bu darbe artığı, hainleri Türkiye'ye iade ederiz" deyin. Ağababalarınız hemen kesenin ağzını açar. Hatta "Darbecilerle aynı helikopterde gelen, ismi gizli tutulan sivillerin adını sızdırırız" diye şantaj yaparsanız belki tüm borçlarınızı bile öderler. Koca devletsiniz. Hiç aklınız yok mu sizin? Bunları da mı ben söyleyeyim?

Hızınızı alamayıp bizden kaçan tüm hainleri çağırın ülkenize. Bize karşı topyekûn bir saldırıya geçin. Belki kurtuluş savaşında beceremediğinizi bu sefer bu hainler sürüsüyle becerirsiniz. Siz bu şekilde saldırırken herhalde bizim elimiz armut toplamayacak. Kurtuluş Savaşında dök/e/mediğimiz geri kalanlarınızı da dökeriz. Dünya hiç olmazsa bir pislikten, bir hainler ordusundan daha kurtulmuş olur.

Bizden size giden darbeci artığı hainlerin size de ihanet etmesinden korkarsanız işte buna garanti ederim. Hain her zaman sıkıştığı zaman kaçar, ihanet eder, hatta sokar. Çünkü yılanın görevi sokmaktır. Meşrebi bu. Bundan dolayı onlara kızmayın. Tabiatlarının gereğini yapacaklardır.


Biz size hiç kızgın ve kırgın  değiliz. Sağ olun. Bizim yükümüzü aldınız. Bizde hain çok... Bizi sekiz pislikten kurtardınız. Bizim adımıza onlara bakacaksınız. Kızılır mı size. Hatta müteşekkiriz bilesiniz. Hainlerinizle çok yaşayın. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ramazan Yüce Arşivi

Mina

26 Aralık 2020 Cumartesi 00:01
SON YAZILAR