Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Şimdi Avrupa ülkeleri düşünsün

Şimdi Avrupa ülkeleri düşünsün

Yıllardır Türkiye’yi kapısında bekleten AB ile hemen her türlü ülkemiz aleyhindeki olayların perde arkasında bulunan ABD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya seferinden son derecede rahatsızlar.

Yıllardır Avrupa’nın istediği her şeyi yapan bir Türkiye görmeye alışkın olan AB, şimdi kendilerine karşı gelen ve AB için eskisi gibi yanıp tutuşmayan bir Türkiye görmekten mutlu değiller. Artık bundan sonra neyi kaybettiklerini veya kaybedeceklerini kendileri düşünsüzler.

Eskiden olsa yapılacak bir referandumda halkın büyük bir çoğunluğa AB için “evet” oyu kullanmak isterdi. Ama 15 Temmuz hain askeri darbeden sonra, darbenin perde arkasına inildikçe AB üyesi ülkelerin çıkması ve AB’nin hain FETÖ’yü arka alması sonucu, şimdi yapılacak bir referandumda halkın çok büyük bir çoğunluğu AB için “hayır” oyu verecektir.

Artık yeni ufuklar ve yeni stratejik ortaklıklar peşinde olan Türkiye, Cumhurbaşkanının çizdiği yoldan yoluna ve hedefine devam edecektir. Artık AB ülkeleri sopayla tank kovalayan, kurşunlara göğsünü siper eden, bacağı veya kolu koptuğu halde halen daha “şehit olmak isterdim” diyen, uçaklar kalkmasın diye samanlarını yakan bu cesur  milleti görmemezlikten gelsin.

Vize serbestliği vereceğim  diyerek oyaladığı ve kapısında beklettiği o sessiz millet yok artık. Türk milleti yeni bir şahlanışın içerisinde girdi. Avrupa ülkeleri ve ABD düşünsüz artık. Suriyeli göçmenlerin ülkelerine akın edeceğinden korkan sözde medeni Avrupa ülkeleri, artık akıllarını başlarına alsınlar. Artık onların rahatsız ve kompleksli akıllarına ihtiyacımız yok.

40 yıldır besledikleri hainin işini dört saatte bitiren bu muhteşem millet, kendi kendine de yetecektir. Komşuları ile iyi bir diyaloğ içerisinde gelişimine devam edecektir. Rusya ile yapılan olumlu görüşmeler ve toplantı sonunda verilen sıcak mesajlar, birilerini çok üzmüşe benziyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm ihanet odaklarını ters köşe eden lider ferasetiyle alayını ters köşe etti ya. Bu millet, içimizdeki, dışımızdaki tüm Avrupa kulcuklarına rağmen, Osmanlı ruhuyla yedi düvele karşı gümbür gümbür yürüyüp bir “Yenikapı” açtı ya. Dünyaya Çanakkale ruhu neymiş, bir daha ilan etti ya. Artık bu millet ölümüne Reis’inin arkasındadır. Artık önümüze çıkanı, gelişmemizi engelleyeni ve bizi birbirimize düşürmeye çalışanları çiğner geçeriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR