Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Selçuklu Belediyesi’nde aynı azim devam ediyor

Selçuklu Belediyesi’nde aynı azim devam ediyor

Selçuklu Belediyesi artan nüfusu ve geniş yüzölçümü ile hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 2016 yılında bir çok başarıya imza atan Selçuklu Belediyesi, 2017 yılında da yakaladığı başarı ivmesini daha da yukarıya çıkarmak için çalışıyor.

Geçtiğimiz gün gazetemizi ağırlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017 yılında yapmak istedikleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.Altay,''2017 yılında da aynı kararlılık, azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016 yılı içerisinde ülkemiz ve ilimiz oldukca zor bir dönemden geçti diyerek başladığı sohbetinde,”2016 yılında ülkemiz hakikaten zor bir dönemden geçti özellikle 15 Temmuz gecesi yaşadıklarımız hafızalarımızda hala canlılığını koruyor. Umuyorum ki milletimiz, ülkemiz bu tür sıkıntılı zamanlarla tekrar karşılaşmaz.” Dedi

Ülkemiz insanının ne denli ülke ve vatan sevdalısı olduğunu herkesin gördüğünü söyleyen Altay, “Sonraki süreçte de FETÖ’nün temizlenmesi için devletimiz önemli adımlar attı, atmaya da devam ediyor. Ülkemizi iyi bir geleceğe hazırlamak için yapılması gereken önemli işler var. Milletimizin ferasetiyle, birlik beraberliğiyle tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Belediye olarak 2017’de de inşallah hep birlikte daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepimizin daha çok çalışmasını gerektiriyor. Bizde kurumsal olarak ciddi hazırlıklar yaptık. Bir kısmının ihalesi yapılıyor, bir kısmı ihale aşamasına getirildi, bir kısmının da projeleri tamamlandı. 2017’de çok önemli projelerimizin tamamlandığına ve açıldığına şahitlik edeceğiz. Yine çok önemli projelerin başlangıcına şahitlik edeceğiz. Diyerek konuşmasına devam etti.

Yıllardır yılan hikayesine dönen Selçuklu Kültür Merkezi’nde de sona gelindiğini söyleyen Altay, 105 milyon lira harcanarak yapılan bu kültür merkezi, Selçuklu ilçesini kültür ve sanatın merkezi yapacak bir tesis olarak önümüzdeki aylarda hizmete sunulacaktır diyerek, Selçuklu İlçesinin mega projesinde de sona gelindiğini müjdeledi.

Selçuklu İlçesinin gelişmesinde ve gelişmesinde büyük emeği geçen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi, yeni ve mega projeler için çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de kendisini ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Konya adına yapılan bütün bu çalışmalar için başta Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere belediye çalışanlarını da tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR