Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İnsanların görünüşüne bakmayacaksın

İnsanların görünüşüne bakmayacaksın

15 Temmuz askeri kalkışmanın hemen arkasından bazı kişilerin saf değiştirdiğine hepimiz şahit oluyoruz. Özellikle demokrasi nöbetlerinin tutulduğu gecelere gidenler, buralarda boy gösterenler ve gazetelere çarşaf çarşaf darbeyi kınayan ilan verenlerin bir çoğu 15 Temmuz öncesine kadar FETÖ yayın organlarına abone idi ve bu gazeteleri gururla sehpalarında teşhir ederlerdi.

 

Askeri darbe kalkışmasının ardından bazı general rütbeli kişiler de daha az ceza almak adına pişmanlık yasasından faydalanmak istediklerini belirterek bazı itiraflarda bulundular. Darbeci olduğunu söyleyen bu kişiler FETÖ’cü olmadıklarını bile söyleyebildiler. Hani derler ya özrü kabahatinden büyük diye.

 

Ayrıca bir de daha önce FETÖ yapılanmasının içinde olan ancak daha sonra çıkan bazı kişilerde televizyon kanallarını dolaşarak geçmişteki bazı olayları anlatıyor. İnsanın sorası geliyor. Madem bu kadar kötüydü de daha önce neredeydiniz diye.

Şuna eminim ki, eğer darbe başarılı olsaydı, bugün bu darbeye karşı çıktığını söyleyenler, darbecileri kınayanlar o gün darbecilerin yanında olurlardı.Daha düne kadar Fetullah Gülen’in dizinin önünde oturup gerile, gerile “Hoca efendinin hayır dualarını aldık” diyenler bugün ona “FETÖ” diyorlar. Allah böylelerinin şerrinden hepimizi korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR