Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Her şehre bir Recep Tayyip Erdoğan

Her şehre bir Recep Tayyip Erdoğan

2002 yılından bu yana Türk siyasi hayatına yön veren, yaptıkları yatırımlar ile ülkemizi 3.5 kat yükselten, halkın gönlünde taht kuran Genel başkan Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 16 yıldır girdiği her seçimden başarı ile çıkan Ak Parti yönetimi, şimdi her şehre bir Recep Tayyip Erdoğan arıyor.

Erkene alınması konuşulsa da normal süresi olan Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ak Parti Genel Merkezi büyük bir çalışma içerisine girdi. Halkın gönlüne girecek, tevazu sahibi ve başarılı yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar aranmaya başlandı.

Ağustos ayında yapılacak olan olağan genel kurulun ardından yenilenecek olan parti üst yönetimi ile birlikte, yeni bir vitrin kadrolar ile yerel seçimlere girmeyi amaçlayan Ak Parti, seçimlerde büyük bir kazanım bekliyor. Bununla ilgili çalışmaların ve anketlerin başlandığı da herkesce malum.

Özellikle CHP ve HDP’nin elinde bulunan belediye başkanlıklarını almayı, daha sonra da mevcut belediye başkanlarından bir çoğunu değiştirerek merkezi hükümetle rahat ve sorunsuz çalışacak belediyeleri oluşturmayı amaçlayan Ak parti, belediye başkanlığına göstereceği isimleri de kılı kırk yararak seçeceği siyasi kulislerce ifade edilmektedir.

16 senedir “Ben Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyorum” diyerek Ak Parti Genel Başkanına sonsuz güvenini ifade eden Türk seçmeni, belediye başkanlığına aday olacak kişilerinde birer Recep Tayyip Erdoğan olmasını arzu etmektedir. Halkın içine giren, halkı ile dertleşebilen, gösteriş ve şatafattan uzak yaşantısı olan belediye başkanlarını arzu etmektedir.

Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine sorunsuz bir şekilde yürümesi için merkez ve taşralardaki belediyelerinde çok iyi kişilere emanet edilmesi, toptan kalkınma için  uyum içinde çalışılması gerektiğini vurgulayan Ak parti kurmayları, bunun için çalışmalara başladıklarını da ayrıca ifade ediyorlar.

Halkın rahatlıkla “işte benim başkanım” diyebileceği kişileri bulup çıkartmak amacıyla parti delegelerinin ve vatandaşlarının görüşleri alınacak, her ilde büyük anket çalışmaları ile belediye başkanlarının çalışmalarının geriye dönük olarak inceleneceğini söyleyen parti kurmayları, amaçlarının en iyi kişiyi belediye başkanı yapmak olduğunu ifade ettiler.

Bakalım bu kadar ince ve detaylı çalışmaların sonucunda Konya’nın Recep Tayyip Erdoğan’ı kim olacak.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR