Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

16 Nisan’da Osmanlı tokadı yiyecekler

16 Nisan’da Osmanlı tokadı yiyecekler

Tarihi boyunca  her türlü saldırılara göğüs geren, tehlikeleri püskürten Türk Milleti'nin 16 Nisan'da "evet" demesi kadar normal bir şey yoktur.16 Nisan günü oylayacağımız Anayasamız Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünün teminatı olacaktır.

 

 

Ak Parti ve MHP'nin millet ile birlikte bütünleştiği  15 Temmuz darbe gecesi emperyalistlere ve taşeronu olan FETÖ hainlerine, Selçuklu yumruğunu vuran bu kutsal  ittifakın, 16 Nisan tarihinde sandıktan “Evet” çıkması ile bu sefer suratlarına vuracakları Osmanlı tokatı olacaktır.

 

Üniter yapısını ilk dört madde ile baki kılan yeni Anayasamızdan rahatsız olanlara bakınca, özerklik Fedarasyon eyalet gibi bölünme hayali peşinde koşan hain kandil, siyasi uzantıları, Marksist/Leninist/Maocu sol örgütlerdir, Anayasaya verilecek “Evet” oyu ile bir kez daha Türk Milleti iman dolu göğsüyle, hainlerin emellerini yok edecektir.

 

Bu Anayasa Türk Milletinin değerlerini hiçe sayan, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkanlara ibretlik tarihi bir ders niteliğindedir ve Türk Milletine karşı yabancı fikir endeksli siyasetin önünü tıkayacaktır.

 

Bir “Evet” bin belayı defedecektir beka sorunumuz yok olacak, Haçlı zihniyeti yerli işbirlikçileriyle siyasete yön tayin edemez hale gelecek, yıllardır süren ve darbelere zemin hazırlayan istisnasız bütün vesayet odakları yerle yeksan olacaktır.

 

Tek irade beyanı sandıkta büyük Türk Milletine teslim edilecektir. Tarihi bir sorumluluk omuzlarımızdadır bu referandum önümüzdeki engelleri geride bırakacak milli bir mutabakattır.

 

KUTLAMA

 

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah'ımız ;

kendisine dua edenleri geri çevirmez.

Dualarımızın, Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan;

Regaip kandilimiz mübarek olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR