Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Yıla veda ederken

Yıla veda ederken

2021 in son ayına girdik. Aralık ayında ikizler bur­cunda dolunayı da yaşa­dıktan sonra, bir dönemi bitirip yeni bir döneme başlamış olacağız. 2022 Hazirandan beri, ikizler yay aksında tutulmalar ya­şıyoruz. Bir düşünün o tarihten bu yana hayatlarınızda neler oldu? Neleri öğrendiniz, hangi dersleri aldınız, hangi erdemleri kazandı­nız?

Doğum haritanızda,ikizler ve yay aksı hangi evlerinize düşüyorsa, o konularda belirgin değişim dönü­şümler yaşamışsınızdır. Özellikle ikizler ve yayları ayı yükseleni bu burçta olanlar, 2 yıldır deği­şim ve dönüşüm rüzgarlarına uğradı. Kimi taşındı, kimi evlen­di, kimi boşandı.Hepsi bitişleri ve başlangıçları gördü.

Şimdi artık tutulmaları boğa ve akrep aksında yaşayacağız 2 yıl. Yükseleni, burcu, ay burcu boğa akrep olanlar için önemli bir 2 yıl başlıyor. Bu grupların bu yıl başlarken mutlaka bir doğum haritası analizi almalarını tavsiye ederim.

Boğa ve akrep arasında olacak tut­malara baktığımız zaman, kuzey ay düğümü boğa da olacak. Yani git­memiz gereken yön etkileri.Toprak, emek, üretmek, güvende hisset­mek, finansal kaynaklar, yatırımlar 2 yıl gündemimizde olacak. Peki gü­ney ay düğümü akrepte uzak kalmamız gereken konular nedir? Sırlar, kaos, kıskançlık, intikam bunlar geride bırakma­mız gerekenler.

Bir yılı daha geride bırakırken neler yapabiliriz?

Gerçek bir arınma. Elinize kalemi kağıdı alın ve yazın. Yazmak ciddi anlamda etkilidir ve bir çok şeyi ortaya çıkarır. Yazmaya başlayın. Bu sene hedeflediklerimi yaptım mı? Neleri yaptım neleri yapamadım? Bunların sebebi neydi? Hayatıma kimler gir­di,kimlerim varlığına minnettarım?

Hayatımdan kimler çıktı, kimlere veda ettim? Hangi başarıları elde ettim? Kendim için neler yaptım? Evrene ve insanlara nasıl katkı oldum? Şimdi neredeyim? Gördüğünüz gibi ufacık bir içsel muhasebede bile bir sürü soru çıktı. Şimdi kendinizi yargılamadan dürüstlükle bunların cevabını yazın. Eski kıyafetlerden, düşüncelerden yılın bu son ayında kurtulun. Yeni bir enerjiye girmek için bu arınma sürecini yaşayın. Diğer yazıda,yeni yıla hazırlarken neler yapabiliriz yazacağım.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR