Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Yengeç yeniayı ve etkileri

Yengeç yeniayı ve etkileri

29 Haziran saat 05:22 de yengeç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Ay 7 derece lilith kavuşumlu olacak. Ay jupiterle kare açı içinde olacak. İçimizde gölge yanlarımızla yüzleşmek, bazı sırların açığa çıkması özgürleşme ve bireyselleşme isteği duyabiliriz. Özellikle verilen abartılı sözlere, ilişkilerdeki üçüncü kişilere abartılara ve kaosa vurgu yapıyor. İlişkilerde ve ortaklıklarda bazı sorunların yüzeye çıkıp çözülmesi konusunda şanslar sunabilir. Yengeç demek, vatanseverlik yurt ve topraklar demektir. Ait olduğumuz kendimizi güvende hissettiğimiz yerlerdir. Dünya genelinde, sular ve denizlerle ilgili, iklim değişiklikleri gündemde olabilir.

Burçlar bazında baktığımız zaman,

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Yaşadığınız yer, ev emlak ve konut alanlarında yenilikler yapabilirsiniz. Aile hayatınızda abartılara kaçacak olaylara ve gündemlere dikkat etmeli, taşınma yer değiştirme gibi konularda daha sakin kalmalısınız. Aile hayatınızda artan sorumlulukları ve krizleri iyi yönetmelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İletişimin yoğun olduğu, telefonlarınızın susmadığı bir dönem olabilir. Sizi çok sevindirecek haberler alabilirsiniz. Kardeş kuzen akraba ve yakın çevrede oluşabilecek kaosları ve krizleri iyi yönetebilmelisiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, varolan eğitiminizden fayda görebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Bu dönemde bolluk bereket kapılarınız açılabilir. Ek gelir imkanı, yada yeteneklerinizden para kazanmak hususunda şanlı olabilirsiniz. Yatırımlarınıza dikkat etmeli, gelir gider kontrolünü iyi yapmalısınız. İyi kullanırsanız güzel kazançlar, kötü kullanımda ise aşırı para çıkışı yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Burcunuzda olacak olan yeniay, sizlere yeni adılar ve yeni yollar sunabilir. Kendinizle ve tarzınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eskiyi bırakıp yeni adımlar atmak size iyi gelecek. Sonradan pişman olmamak ve abartmamak için kararlarınızı daha sakin ve tekmili almanızda fayda var.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bu dönemde tatil yapmayı ve inzivayı hak ettiniz sevgili aslanlar. Biraz mola verip dinlenmek size çok iyi gelebilir. Akışta kalmayı ve karşınıza çıkacak olan kadersel etkileri gözlemlemeyi deneyin. Hayatınızdan bazı kişiler çıkıyor, bazıları yenileniyor. Gizlediğiniz olaylar, yada sizden gizlenenler ortaya çıkıp sizi yüzleştirmekte. Rüyalarınız ve hissiyatınız bu dönemde size en büyük rehber olacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Sosyal bir kelebek gibi ortalıklarda dolanabilirsiniz. Organizasyonlar ve eğlenceli toplantılar sizi bekliyor. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni bir sosyal çevreye adım atabilirsiniz. Bazı yakın arkadaşlarınızla aranız bozulabilir. Yeni umutlar ve yeni vizyonlar geliştirebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Bu dönem kalabalıklar içerisinde olabilirsiniz. Toplumdaki rolünüz, topluma kendinizi nasıl yansıttığınız önemli olabilir. Kariyerinizdeki güzel dönüşümler sizi destekliyor. İş hayatınızda ve kariyerinizde yeni adımlar ve projelere imza atabilirsiniz. İş konularında ve toplumda sözlerinize dikkat etmeli abartıya kaçan tartışmalardan uzak durmalısınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Yurt dışına gitmek ya da planlarını yapmak için uygun bir zaman olabilir sizler için. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızdan önemli haberler alabilirsiniz. Akademik alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Yeni bir sosyal medya sayfası açmak isteyebilir ya da sosyal medyada daha çok görünür olup, vakit geçirebilirsiniz. Yeni bir eğitim alabilir ya da eğitim verebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Ailenizden ya da eşinizden partnerinizden maddi bir destek görebilirsiniz. Miras işleriniz varsa tam bu dönemde gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir kredi ya da borç konularınız gündeme düşebilir. Yatırım konularında abartıya kaçmadan karar vermeniz faydanıza olacaktır.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Yeni bir ortaklık teklifi ya da evlilik teklifi alabilirsiniz. Kısmetleriniz her anlamda artabilir ve kafanızı karıştırabilir. Danışmanlık aldığınız ya da verdiğiniz bir işiniz varsa başarılı olabilirsiniz. Hukuksal işler ve rakipleriniz gündem olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Ofis ortamınızı yenilemek ve dekore etmek isteyebilirsiniz. Yeni bir rutin oluşturabilirsiniz. Spora başlamak, diyet yapmak, sağlığınız bu dönem sizlerin ana gündemi olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Yeni bir hobi edinmek, ya da hobilerinizden kazanç sağlamanız mümkün. Yaşama sevinciniz ve coşkunuzu artıracak gündemleriniz çoğalabilir. Aşk yaşamınızda şanslı bir dönemdesiniz. Romantik ve güzel bir zaman sizin için. Çocuk isteyenler için hamilelik müjdesi gelebilir. Güzel bir tatil ve eğlenceli bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR