Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Sevgili koçlar, ayın ortasında bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunayla birlikte iş hayatınızda bazı kararları ve sınırları hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde ki hedefleriniz, patronlar, otorite figürleri ile ilgili konularda gerçekçi yaklaşımlar ve değişiklikler yaşayabilirsiniz. Toplum önündeki statünüz değişebilir. Yeni bir iş yeri açmak ya da kariyerimde istediğim noktaya geldim mi düşünceleri içinde olabilirsiniz. Güneş sizin 4.evinizde bu ay, aile, ev emlak konularınızı aydınlatacak. Ailenizle daha sık vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ayın sonunda olacak olan yeniay sizlere kaçırdığınız fırsatları getirecek ve yaşama sevincinizi tekrar yakalayacaksınız. Ayın sonları size aşk ve romantizm dolu günler yaşatabilir. Çocuklarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Sevgili boğalar, ayın ortasında yaşayacağımız dolunay, sizlerin bilinç seviyesini yükseltiyor. Ufkunuzu açacak fikirler deneyimler yaşayabilirsiniz. Artık yaşamınızda bir şeyler şekilleniyor ve bunun farkındasınız. Uzak akrabalarınızdan, yerlerden haberler alabilirsiniz. Bu ay kısa kısa yolculuklar yapmak size çok iyi gelecek. Kardeş, kuzen akrabalarınızla daha sık görüşme içinde olabilirsiniz. Araba almak, ya da değiştirmek gündeme gelebilir. Ayın sonunda ki yeni ay ise, sizleri ev sahibi yapabilir, ya da bir taşınma verebilir size. Belki de bağ bahçe arsa alma düşüncesine girebilirsiniz. Ailenizden yana güzel destekler ve etkiler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili ikizler bu ayın ortasında, küllerinizden doğacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. Bazı krizleri ve kaosları yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Ayın genelinde gelir gider, yatırımlar, krediler gündeminizde olabilir. Akıllıca yatırımlar yapmak size fayda sağlayabilir. Yeteneklerinizin doğrultusunda, para akışınızı destekleyebilirsiniz. Bu konularda artık sorumluluk alma isteği duyabilirsiniz. Ayın sonuna doğru gerçekleşecek yeniay etkisi ile kısa seyahatlere çıkabilir ve keyif alabilirsiniz. Yeni bir eğitime ya da ticarete başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizden destek görebilirsiniz. Araba alım satım konularınız varsa şanlı etkiler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Sevgili yengeçler, ayın ortasında yaşayacağımız dolunay sizlerin ilişki ve evlilikler evinde olacak. İçinde bulunduğunuz ilişkide kendinizi ait hissetmiyorsanız bazı bitiş kararları ya da ilişkiyi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kalbiniz ve mantığınız arasında gidip gelebilirsiniz. Güneş hala burcunuzda iken, parlıyor ve öne çıkıyorsunuz. Yeni kararlar ve adımların olduğu bir ay sizler için. Venüsün de burcunuza geçmesiyle, giyim kuşam alışveriş tarz değiştirme duygusu içinde olabilirsiniz. Ayın sonunda olacak yeniay sizleri bolluk bereket ve paradan yana şanslı etkileri ile geliyor. Yeni yatırımlar ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ummadığınız yerlerden para gelebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Sevgili aslanlar, ayın ortasında yaşayacağımız dolunay sizlerin çalışma alanlarında olacak. Bazılarınız iş ve ofis değişikliği karalarını verebilir. Yanınızda çalışanlar ya da iş arkadaşlarınızla ilgili önemli konular ve kararlar gündeme gelebilir. Sağlığınıza ve cilt diş, eklem sorunlarına dikkat etmelisiniz. Bu dönemde hisleriniz çok açık ve bilinçaltınızda artık sizi rahatsız eden duyguları buluyor ve çözüyorsunuz. Arkanızdan çevrilen işler, gizli düşmanlarınız yine bu ay açığa çıkabilir. Güneşin burcunuza geçmesi ve ayın sonunda burcunuzda olacak yeniay, yeni adımlar ve yeni projelerinizi destekleyecek. Parlayacak ve ön planda olacaksınız. Yine, yeni, yeniden sahne sizin.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Sevgili başaklar, ayın ortasında olacak olan dolunay, enerjinizi ve yaşama sevincinizi biraz düşürebilir. Özellikle aşk hayatınızda gerçekten mutlu muyum, keyif alıyor muyum gibi soruları kendinize sorabilirsiniz. Risk içeren yatırımlar için iyi düşünmelisiniz. Çocuklarınız varsa onlara karşı daha sakin ve sabırlı olmanızda fayda var. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destekler görebilir ve yeni organizasyonların içinde olabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Ayın sonunda olacak olan yeniay, kendinizi daha iyi ve huzurlu hissettirecek. İçsel olarak kendinizi daha güçlü görebilirsiniz. Daha önce bırakamadığınız bağımlılıklar ve takıntılardan kurtulabilirsiniz. Manevi ya da fiziksel bir hastalığınız varsa şifa bulabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili teraziler, ayın ortasında yaşayacağımız dolunay etkisi ile aile hayatınız gündemde olabilir. Aile arasında yaşanacak tartışmalar ve kaosları iyi yönetmelisiniz. Aile bireylerinin sözsel tartışmaları size de yansıyabilir. Aile yaşamınızdaki o kaosu farkındalıkla çözebilirsiniz. Ay genelinde kariyeriniz, toplum içindeki duruşunuz ve statünüz değişebilir. Kariyer alanında daha keyifli ve şanslı etkileriniz mevcut. Eşlerinizin ailesi gündeminizde olabilir. Ayın sonunda olacak olan yeniay, yeni organizasyonlar ve topluluklar, kalabalıklar içine sokabilir sizi. Yeni bir sosyal çevre ve arkadaşlar edinebilirsiniz. Hayalleriniz ve umutlarınıza daha çok yaklaştığınızı hissedebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Sevgili akrep burçları, ay ortasında yaşayacağımız dolunay, bazı anlaşmalar ve verdiğiniz sözler konusunda sizi biraz gergin hissettirebilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizde oluşacak olan bazı krizleri çözmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitim süreçleriniz de bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ay genelinde, yurt dışından gelecek olan haberler, yurt dışı bağlantılarınız gündemde olabilir. Sosyal medyada ve online işlerde daha aktif olabilirsiniz. Ayın sonunda olacak olan yeniay, kariyerinize ve iş yaşamınıza çok iyi gelecek. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir iş yeri açabilirsiniz. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Severek yapacağınız, sizi yansıtan, yeteneklerinizi kullandığınız projelerde yer alabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Sevgili yay burçları, ayın ortasında yaşayacağımız dolunay, sizlerin para evinde olacak. Gider akışı daha çok olabilir ve fazla harcama yapabilirsiniz. Gelir giderlerinizi ayarlamak ve çok açılmamak faydanıza olabilir. Finansal olarak düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Değer görmek ve değer vermekle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ay genelinde ödemelerinizi ve borçlarınızı yapılandıracak şanslı etkilere sahip olabilirsiniz. Ay sonunda olacak olan yeniay, sizlere online satış ve pazarlamalarda destek sunabilir. Farkında olmadığınız bir yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Daha yüksek bir bilinçle hayata bakabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sevgili oğlaklar, ayın ortasında burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay sizlerin hayatına kadersel olarak dokunacak. Hayata bakış açınız değişecek. Bu zamana kadar verdiğiniz kararları değiştirecek ve hayatınıza bir yön vereceksiniz. Ay genelinde evlilik kararı alabilir, sorunlu giden bir ilişkiniz varsa da bitirme kararı alabilirsiniz. Yeni bir iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. Hukuksal süreçleriniz varsa lehinize sonuçlanabilir. İkili ilişkilerinizi bol bol düşünüp değerlendireceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Ay sonunda olacak olan yeniay, miras ve toplu para işleriniz varsa sizi destekleyecek. Kredi onayı bekliyorsanız olumlu yönde sonuçlanabilir. Eşiniz ya da ortağınızdan maddi destek görebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Sevgili kova burçları, ay ortasında yaşayacağımız dolunay, sizlerin inziva alanında olacak. Biraz dinlenmek ve içinize çekilmek isteyebilirsiz. Geçmişte sizi üzen yoran konular bilinçaltınızı meşgul edebilir ve kendinizle yüzleşebilirsiniz. Bazı takıntılar ve travmalar su yüzüne çıkabilir. Mistik ruhsal çalışmalar yapmak, terapi almak bu dönemde sorunlarınızı daha iyi çözebilir. Spora başlamak, diyete başlamak ve kendinize değer vermek isteyeceğiniz bir ay. Ayın sonunda yaşanacak olan yeniay, yeni bir birliktelik ve evlilik teklifi getirebilir size. Danışmanlık aldığınız ve verdiğiniz yerlerden faydalar görebilirsiniz. Müşterileriniz artabilir ve yeni bir ortaklık teklifi alabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Sevgili balıklar, bu ay ortasında yaşayacağımız dolunay, sizlerin sosyal alanlarınızı etkileyecek. Bazı arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilir ve arkadaşlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve kalabalıklarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Gruplar içinde çıkacak tartışmalar ve kaosu yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ay boyunca aşk hayatınız hayallerinizden bile güzel geçebilir. Partnerinizle keyifli vakitler geçebilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Bebek bekleyenler için müjdeli haberler gelebilir. Ay sonunda olacak olan yeniay, yeni bir ofis ve çalışma alanında sizlere şans ve fırsatlar getiriyor. Kendiniz daha sağlıklı ve keyifli hissedebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR